NOEN DAGER FØLER JEG MEG LITT «DRITT»

Det å ha en tøff dag, eller det å ha en tøff periode i livet er noe helt annet enn å ha en turbulent livsstil. Alle har vel i løpet av livets løp kjent på at «oj, dette var tøft», eller «dette klarer jeg ikke».

Vel, det har vertfall jeg og da er jeg veldig takknemlig for at jeg har min egen lille verden og kunne oppsøke. En verden hvor jeg kan være meg og skrive ut alt jeg bærer på, alt jeg tenker og føler på. Det å skrive om sårbare og vonde opplevelser i livet, betyr ikke at man ikke mestrer å ivareta hverdagen sin. Vertfall ikke i min situasjon.
Jeg har hatt noen tøffe måneder nå, måneder som har tatt på kroppen og meg selv. Likevel har jeg aldri sviktet som mamma. Jeg er bestandig tilstede for mitt eget barn, da selv i de tyngste stunder.
Min sønn settes fremfor alt, det gjør han bestandig. Likevel må det være lov å la sine indre tanker og følelser få lov til å sveve litt. Fordi jeg kjenner på dem også.
Noen dager føler jeg meg rett og slett «dritt», jeg føler meg tom. Likevel mestrer jeg å være tilstede for mitt eget barn. Livet er ikke bare rosa skyer og gode dager, det er tåke og regnfulle dager også. Sånn er det bare. Likevel blir hverdagen og livet til det man gjør det til, dette samtidig som det finnes situasjoner man ikke kan forutse. Det finnes dager hvor det er meldt sol også kommer det regn. Slik opplever jeg følelser og livet også. Enkelte dager kommer ting litt kastet på, da positivt som negativt.

Om du har barn, så regner jeg sterkt med at ditt barn ikke bestandig ser en smilende og lykkelig mamma. Vi er da mennesker, mennesker med følelser vi mødre også.

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229