NEVER HAVE I EVER QUESTIONS

Jeg virkelig digger denne «leken», så hvorfor ikke dele noen morsomme spørsmål og svar. Kanskje til og med du kjenner deg igjen i noen av mine svar, eller ønsker å svare på de samme spørsmålene i eget innlegg ?

JEG HAR ALDRI SVØMT NAKEN I ETT BASSENG ELLER I HAVET – Jeg har aldri badet naken i ett basseng, men må innrømmet at jeg har gjort det i havet. Da bare av ren nysgjerrighet over om det var så «deilig» som mange vil ha det til. Haha, det syntes ikke jeg. Jeg var nemlig livredd for fisk og andre dyr i havet. Ja, du forstår sikkert hvorfor … haha !

JEG HAR ALDRI SPIST MAT JEG HAR MISTET I GULVET – Jeg er ganske kresen og må innrømme at jeg ikke kan minnes å ha spist mat som jeg har mistet i gulvet. Flere ganger har mennesker rundt meg blitt småirritert fordi at jeg er så rask med å kaste maten, og at jeg ikke tar i bruk 5 sekunders regelen. Men det byr meg rett og slett imot å spise mat som har blitt mistet i gulvet.

JEG HAR ALDRI REIST ALENE – Jo ved flere anledninger har jeg reist aleine, da særlig med fly. Det har jeg gjort siden jeg var 6 år gammel. Kanskje ikke så merkelig med tanke på at jeg har en pappa som bor i Kristiansand og en mamma i Lofoten. Haha.

JEG HAR ALDRI SYNGT MENS JEG HAR SETT PÅ MEG SELV I SPEILET – Haha, som barn bar jeg på en liten artistdrøm i magen. Jeg skulle bli poppstjerne. Ja, vertfall melde meg på MGP JR.
Heldigvis var det noe som stoppet meg i utføre dette. Jeg trøstet meg selv med å synge til meg selv i speilet.

JEG HAR ALDRI BRUKT MER EN 4 TIMER FREMFOR TV- EN – Lett, det har jeg gjort ved flere anledninger. Haha, skikkelig Tv – slave her altså. Da særlig viss jeg er syk !

JEG HAR ALDRI VÆRT PÅ TV – Da jeg var 5 år var jeg sammen med farmor og farfar på nyhetene. Jeg var skikkelig stolt, selv om jeg overhodet ikke forsto noen ting av hva de voksne snakket om. Jeg bare sto der i bakgrunnen og smilte, stolt over å komme på TV.

JEG HAR ALDRI KYSSET MED EN PLAKAT AV EN KJENDIS – Skikkelig pinlig, men vi har vel alle vært der? Nå føler jeg meg plutselig skikkelig unormal. Men ja, jeg hadde jo en periode hvor jeg hadde helt dilla på en spesiell artist. Haha. Jeg klarte da ikke å dy meg og kysset støtt bort på den plakaten.

JEG HAR ALDRI STALKED MIN EX I SOSIALE MEDIA – Jo, herregud så mange ganger jeg har gjort nettopp dette. Jeg må jo holde meg oppdatert. Haha.

JEG HAR ALDRI KYSSET NOEN JEG NETTOPP HAR MØTT – Em, huff nå kjente jeg at ble rød. Det var ikke helt meningen, men når man har flasketuten peker på og jeg må kysse den første som ser på meg. Ja, da gikk det som det gikk. Heldigvis ingen sure miner, men ett tomatrødt ansikt ble det fra min side. Jeg sa liksom ikke noe i forkant, eller i etterkant. Dette til tross for at vi i løpet av kvelden endte opp med å danse sammen på dansegulvet. PINLIG !

JEG HAR ALDRI BRUTT ETT LØFTE – Åh, som jeg skulle ønske at jeg kunne si nei. Jeg føler at jeg som ungdom var ei sånn skikkelig heks. Altså jeg kunne bryte løfte i ett sett, da helt uten grunn. Pizza på kiosken med venner. Nei, orker ikke så da driter jeg i det, dette selv om de andre sitter og venter på meg .

Liker

Kommentarer

Anleggsfrue
Anleggsfrue,
Så artig innlegg og for noen fine svar! Dette må kjeg stjele 🤩😊nouw.com/anleggsfrue
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229