Never Have I Ever Questions

Vel, så var vi her igjen …

JEG HAR ALDRI VÆRT PÅ DATE MED NOEN JEG HAR MØTT PÅ SOSIALE MEDIER – Dette er noe jeg har totalt panikk for, nærmest angst. Jeg er av person ganske skeptisk til å møte mennesker jeg bare har vekslet ord med og sett bilder av. Så nei, jeg har aldri vært på date med noen jeg har møtt på sosiale medier.

JEG HAR ALDRI BLITT BETATT AV NOEN VED FØRSTE ØYEKAST – Det spørs litt med hva som legges i betatt. Altså jeg har ved første øyekast tenkt «oj, han var kjekk» eller «han var deilig». Likevel har jeg aldri ved første øyekast tenkt HAN MÅ JEG HA.Så du kan jo dømme selv.

JEG HAR ALDRI GÅTT UT AV MIN KOMFORSONE FOR Å GJØRE INNTRYKK PÅ EN GUTT – Jo, det har jeg velg gjort. Da særlig i tenårene, da man nærmest jaktet på forelskelsen og ikke minst oppmerksomheten i fra gutter. Da prøver man seg jo litt frem for å se om man får noe oppmerksomhet.

JEG HAR ALDRI FORTALT NOEN AT JEG IKKE VIL VÆRE VENN MED DEM LENGRE – Jeg har aldri direkte sagt at «jeg vil ikke være venn med deg», da det var skikkelig ut altså. Jeg fulgte trenden i bygda å «slo opp vennskapet mellom meg og min bestevenninne». Skikkelig god venninne jeg var.

JEG HAR ALDRI SAGT «JEG ELSKER» OG IKKE MENT DET – Nei, det har jeg aldri sagt uten å faktisk mene det. De ordene kommer ikke så ofte ut av min munn, men når de først kommer. Ja, så mener jeg dem.

JEG HAR ALDRI SPILT «HARD TO GET» - Haha, jo det kan jeg vel innrømme at jeg har gjort ved ett parr anledninger. Jeg vet ikke helt hvor vellykket det var, men jeg har vertfall prøvd. Haha.

JEG HAR ALDRI JUKSET PÅ EN SKOLEPRØVE – Dette er vel en sånn ting man ikke liker å innrømme, men sannheten er at jeg har jukset en gang. Den ene gangen satte meg helt ut, jeg fikk rett og slett helt panikk. Så det ble med den ene gangen for min del. Det var på videregående 1 året, en annen klasse hadde hatt den samme prøven som vi skulle ha. Jeg fikk ett ark med alle spørsmålene og gjorde alt sammen hjemme. Da vi skulle ha prøven hadde jeg klippet ut spørsmålene og svarene fra word. Da jeg følte jeg hadde sittet lenge nok og latet som jeg skrev. Ja, så limte jeg inn alt sammen og leverte den inn. En ekkel følelse om jeg skal være helt ærlig !

JEG HAR ALDRI SMINKET OVER ETT UPASSENDE SUGEMERKE – Huff, jo. Det var skikkelig pinlig. Jeg var 15 år og skulle møte foreldrene til min daværende kjæreste for aller første gang. Da var det sugemerket på halsen ganske upassende. Haha.

JEG HAR ALDRI FØLT AT JEG VAR I FARE – Du vet den ekle følelsen du får når du føler at noen følger etter deg i mørket på vei hjem fra en fest eller en venninne. Ja, den har fått meg til å spinne helt vilt i tankene mine. Det måtte minst være noen som skulle kidnappe meg eller voldta meg. Så jo den følelsen har jeg båret flere ganger.

JEG HAR ALDRI UTFØRT ETT LOVBRUDD – Det har jeg flere ganger. Nøyaktig hvilke lovbrudd jeg har brutt ønsker jeg ikke å gå innpå. Men jeg kan si så mye at jeg ble aldri tatt for det, til tross for at politiet var involvert i situasjonen og at det ble flere avisskriverier om det. Nå skal det sies at det ikke var noe alvorlig, som i at det gikk utover verken mennesker eller dyr på noe som helst måte. Ei heller tyveri. Egentlig var det hele bare uskyldig ungdomsopprør om man kan si det slik ?

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
liker slike innlegg 😊nouw.com/livetmitt93
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229