MIN ALLER FØRSTE BLOGG

I november 2009 opprettet 14 år gamle Iselin sin aller første blogg. Den gang på blogg. no under bloggnavnet «isalin». Skikkelig kreativ der altså. Jeg minnes at det egentlig ikke var det bloggnavnet jeg ønsket meg, men i og med at min lillesøster hadde rappet mitt bloggnavn som egentlig skulle vært ISJ. Ja, så måtte jeg bare finne på noe helt annet. Ja, fordi det å ha ett bloggnavn på kun 3 bokstaver var skikkelig inn. Vi hadde trossalt VOE som «eide» topplisten.

Klart man ønske å være med på den nye kule trenden da, kanskje man til og med havnet på topplisten.

Jeg vet ikke helt hva årsaken til at jeg som 14 åring valgte å opprette en blogg, men vil anta at det handlet om å være en av de kule. Alle hadde jo blogg på den tiden, vertfall alle de som gjennom mine øyne på den tiden var kul.
Jeg som 14 åring forsto ikke helt greien med blogg, likevel elsket jeg også den gang og skrive tekster. Jeg var bare ikke så glad i å dele dem med andre, da det å skrive egentlig var en form for terapi for meg.
På bloggen min postet jeg i hovedsak innlegg om hverdagen, sånne ting jeg ikke var flau over å dele med andre. Ja, for jeg var trossalt 14 år og full av hormoner som passet på å varsle meg om jeg var i ferd ved å «tabbe meg ut». Jeg hadde trossalt delt ut bloggnavnet mitt til de aller fleste på skolen, så da var det best å være litt på vakt med tekstene som ble delt.
Bloggen jeg på den tiden hadde var en ganske rosa blogg, inspirert av heidialexandra. Ja, for henne digget jeg, hun var så modig og selvsikker gjennom mine øyne. Dette samtidig som hun skapte litt liv i bloggverden. Hadde det ikke vært for henne, ja så hadde jeg aldri laget meg en rosa blogg. haha.
Vel, her får du en liten titt på hvordan min aller første blogg så ut.

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
kult og se tilbake 😊nouw.com/livetmitt93
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229