MAMMA, MAAMMMAAA ??

I dag er det en slik dag, en dag hvor bare mamma er god nok. Dette til tross for at pappaen befinner seg nærmest og virkelig ønsker å hjelpe til. Vel, når en liten men bestemt 5 åring har innstilt seg på at bare mamma kan hjelpe, ja så er det ikke bare enkelt. Da særlig ikke med tanke på man selv er ganske sliten, og setter veldig stor pris på at pappaen også er tilstede for å hjelpe.


Jeg virkelig elsker barnet mitt høyere enn himmelen, men enkelte dager hadde det vært litt deilig å kunne trekke seg helt tilbake. Dager hvor pappaen er tilstede.
Jeg er ikke akkurat bortskjemt med egentid, og den ene dagen jeg endelig fikk beskjed om at i dag kan du få trekke deg helt tilbake og tenke litt på deg selv. Ja, den dagen er det kun mamma som gjelder. Selv ikke en skikkelig guttedag fristet for den lille sjarmøren min, en far og sønn dag. Nei, mamma må være med, mamma må holde i hånden og ikke minst mamma må gjøre alt det som «jeg» foretar meg. Det er mamma se på meg nå, ser du jeg sitter i stolen til mamma se på meg nå, jeg slår av lyset fordi det er mørt. Kasper har jo aldri vært der tidligere, altså i «se på meg» fasen.
Jeg hadde trodd og ikke minst sett for meg at nå Kasper endelig fikk samvær med pappaen sin, så kunne jeg få lov til å trekke meg litt unna. Da selvsagt ikke under hele samværet.
Fordi jeg koser meg virkelig sammen med dem, vi har det fint sammen. Men det er liksom noe helt magisk med EGENTID. Altså jeg har ikke behov for så mye egentid, men fy Søren så godt det hadde vært. Det må da være lov å si, eller ?
Huff, nå virker jeg klaget. Jeg tar meg selv i det, men det er kanskje bare et tegn på hvor sårt jeg trenger å komme meg litt ut å bare være ISELIN en liten stund.

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229