MÅ MAN VIRKELIG ELSKE ALT MED MAMMALIVET ?

Inne på cafeen hadde jeg akkurat bestilt meg en hamburgertallerken, og en pølsetallerken til Kasper. Vi satt sammen med noen venner av meg, samtalen gikk lett oss mellom. Kasper spiste som om han aldri hadde smakt mat tidligere, mens han tittet opp på oss inni mellom og lo litt for å være en del av samtalen. Den ene venninnen min skrøt av hvor flink han var til å spise. Jeg tenkte for meg selv «ja, du skulle bare visst hvordan han spiser hjemme, hvordan han ser ut etter en god porsjon ketchup», men nikket i stede mens jeg la til «ja, han er kjempeflink».

Kasper smilte stolt mot meg, med to lykkelige øyne før han høyt og tydelig skapte en ny samtale. En samtale jeg overhodet ikke hadde forventet meg.
Kasper kunne nemlig stolt fortelle hvordan mammaen og pappaen hans hadde laget akkurat han, da i langt mer direkte detaljer enn hva jeg noen gang har fortalt han. Kasper kunne fortelle alt i fra selve akten, da med detaljer som at pappatissen måtte inni mammatissen når mammaen og pappaen hans lå i sengen til sædceller og egget inne i mammas mage.
Jeg hadde selv mest lyst til å legge meg under bordet på cafeen og grave meg ett dypt hull og bare bli der, samtidig som jeg tenkte «kan ikke noen bare skyte meg».
Jeg kunne kjenne hvordan det prikket i ansiktet, samtidig som jeg var fullt klar over at alle rundt meg kunne se mitt tomatrøde ansikt. Kasper så bort på meg mens han snakket i vei om alt som omhandlet befruktelsesprosessen, han søkte nå bekreftelse fra meg.


MAMMA ? IKKE SANT AT JEG VAR INNE I PAPPAS TISS OGSÅ FLYTTET JEG INN I DIN TISS OGSÅ SVØMTE JEG FRA ALLE ANDRE SÆDSELLENE OGSÅ VANT JEG OG DA BLE JEG til KASPER ?

Ropte han formelig over bordet til meg, jeg tenkte «kan du ikke bare hode kjeft litt», men sa det ikke høyt i stedet nikket jeg forsiktig men bekreftende mot han.
Jeg unngikk øyekontakt med de ansatte som sto og små lo borte i kroken, samt mine venner som befant seg rundt bordet. Jeg var så flau, så flau som jeg aldri har vært tidligere.
Dette mammalivet inneholder mye og jeg er virkelig stolt over sønnen min, men kanskje ikke like stolt over alle situasjoner om det er lov å si uten å bli arrestert av «mammapolitiet» ?

Liker

Kommentarer

livetmitt93
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229