LOVE IT // NEW IN

Jeg er så takknemlig for at jeg har en mamma som er dyktig på alt, jeg vet nærmest ikke om en ting hun ikke mester. I dag fikk Kasper kjenne litt på noe av det mor kan. Lykke.

En liten men krevende overraskelse lå og ventet på han i gangen allerede i går. Det var noe både jeg og han ønsket oss, nemlig en ulldress. Kasper ble allerede før sommerferien utspurt i hvilke farger han likte best, svaret hans var ganske vakkert «mor jeg liker alle farger, fordi alle er unike akkurat som deg og meg». Da ble det enkelt for mor å strikke dress !
Resultatet av Kaspers vakre svar i valg av farger til ulldressen sin var i dag klart. En nydelig fargerik ulldress, helt etter både min og Kasper sin smak. Den var altså helt nydelig.
Kasper har allerede prøvd den ved flere anledninger i dag, dette til tross for at gradestokken overhodet ikke krever det enda. Stoltheten hans var til å ta og føle på over denne flotte ulldressen som mor hadde laget til han. Som mamma må jeg si meg stolt over reaksjonen og ikke minst takknemligheten Kasper bærer. Han takket flere ganger med både kos og suss på kinnet. Virkelig lykkelig og takknemlig var han og fremdeles er.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229