KJÆRE LILLESØSTEREN MIN

Tenk at vi to med bare noen få års mellomrom skulle få oppleve den største gaven i livet, tenk at vi to skulle få oppleve å få to så søte små barn. Det er nesten litt uvirkelig at vi har kommet så langt i livet allerede. Vi to som kranglet som om 3 verdenskrig hadde brutt ut, vi to som lo som om det kun var oss to som eksisterte i denne verden. Det er litt merkelig, det er jo det.

Vi to har bestandig hatt hverandre, bestandig holdt sammen tross sterke uenigheter og konflikter i alle varianter. Ja, så har vi bestandig støttet opp om hverandre og vært der når det trengs. Jeg er så ubeskrivelig takknemlig for at jeg har deg i mitt liv, for at du er du. Min sterke, lune, omsorgsfulle, til tider kverulerende, men bestandig ærlig og rett frem. Lillesøster.
Jeg er så stolt av deg, stolt av alt du har mestret i livet. Stolt over hvor hardt du kjemper og jobber på hver enste dag, for både deg selv og familien din. Du er nok den sterkeste damen jeg kjenner. Ah, det føltes merkelig. Damen. Det er jo det du har blitt.
Det er nå flere år siden meg og deg bodde under samme tak, likevel ikke mer en noen måneder siden vi befant oss under samme tak. Det merkes at vi begge to har blitt voksne, at vi begge to har hendene fulle. Likevel, er det så behagelig å være sammen med deg og til tross for at vi har blitt voksne kan vi fremdeles slippe løs litt barnsligheter og le av ingenting. Slik som vi kunne før i tiden. Det er jeg veldig glad for. Jeg er glad for at vi fremdeles kan være oss selv rundt hverandre, at vi fremdeles kan være søsken og ikke bare tanter. Slik det ofte blir når man er omringet av to herlige små.

To mammaer har vi blitt, to tanter har vi blitt. Likevel klarer vi å holde fast om at vi fremdeles er søsken. Vi kan være uenige, vi kan diskutere, men viktigst av alt vi kan smile, vi kan le og vi kan være enige. Det gjør meg lykkelig, det gjør meg takknemlig. Tusen takk for at du er du, tusen takk for at du er min lillesøster og ikke minst Tusen takk for at nettopp du er tanten til mitt barn.
Du som tar deg tid til å finne på store som små aktiviteter med Kasper, du som finner tid og rom til å sette deg ned og lese en bok sammen med Kasper, du som finner tid i selv den hektiske stund til å bake muffens med Kasper. Jeg er så takknemlig. Kasper har et fantastisk forbilde i deg, en vakker personlighet og se opp til. Du kjemper for det du vil og mestrer selv de mest avanserte og tyngste ting. Jeg blir helt satt ut av måten du bestandig klarer å mestre alle mål du setter deg i livet. Du er fantastisk, og jeg kan ikke få sagt det nok.

Liker

Kommentarer

Freddy90
Freddy90,
livetmitt93
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229