JEG TRODDE IKKE AT LIVET KUNNE BLI VERRE !!!!

Du vet når du tror du har nådd bunnen og at ingenting kan bli verre, men ting bare fortsetter å dukke opp ? Akkurat slik har jeg det nå.

I dag tidlig våknet jeg opp til tidenes nedtur, altså jeg var klar over at denne meldingen ville komme. Likevel hadde jeg glemt det hele bort i løpet av de siste dagene. Dette til tross for at jeg allerede har gruet meg i over 2 uker til å få denne meldingen, ja og ikke minst til å utføre det hele.
Allerede i morgen tidlig etter Kasper er levert i barnehagen setter jeg meg nok en gang bak rattet, denne gangen med en tur på totalt 4 timer tur/retur.
Jeg kan ikke akkurat si at jeg gleder meg til denne turen, da hovedmålet med turen er noe jeg absolutt skulle ønske jeg slapp unna. Likevel noe jeg vet at jeg ikke kan utsette for min egen helses skyld. Jeg som trodde at bunnen var nådd nå for min del, skal plutselig måtte te meg og komme meg ut av huset. Som jeg hater det !
I morgen reiser jeg nemlig inn til sykehuset for flere undersøkelser angående situasjonen jeg befinner meg i med armen min. Jeg gruer meg noe helt sykt til dette, nettopp fordi de undersøkelsene jeg skal ta ikke akkurat er behagelige. Nå som det har oppstått helt uforutsatte ting i familien og livet mitt, ja så gruer jeg meg litt ekstra. Nettopp fordi følelsene mine allerede er i fullstendig kaos, og når jeg da ikke aner hvilke beskjeder jeg vil risikere å få i morgen. Ja, så er alt mer kaos enn noen gang.
Jeg er forberedt for å høre det verste, vertfall liker jeg å innbille meg selv det. Egentlig så vet jeg ganske godt at om jeg får flere negative beskjeder så kommer jeg til å bryte totalt sammen, jeg orker det ikke. Jeg er så lei av at alt i livet mitt skal være så negativt, så vondt og ikke minst så trist som det faktisk er akkurat nå.
Helt seriøst så vet jeg ikke hvordan jeg skal håndtere flere nedturer akkurat nå, jeg vet ikke hvordan jeg skal håndtere sykehusbesøket jeg skal på i morgen. Akkurat nå er jeg i en ganske dyster og mørk periode. Likevel er jeg klar over at jeg er inni en slik periode, noe som hjelper meg med å se noen små men korte lysglimt inni mellom. Lysglimt som at jeg er takknemlig for at jeg har en sånn fantastisk familie som støtter opp og hjelper meg med alt jeg skulle ha behov for, en fantastisk familie som er der for både meg og Kasper når vi begge to trenger det som mest. Jeg er takknemlig, oppriktig takknemlig og det føles godt !

Liker

Kommentarer

theabratlien
theabratlien,
Lykke til <3 Det går som oftest bedre enn man selv tror.. nouw.com/theabratlien
Anleggsfrue
Anleggsfrue,
❤️ lykke til i morgen! Det er i motbakke det går oppover! Kanskje lite trøst i de ordene nå, men man må prøve å se det positive i livet så skal du se det snur snart og du blir sterkere av denne erfaringen❤️nouw.com/anleggsfrue
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229