JEG FLYTTER INN PÅ ELDRESENTERET

I dag flyttet jeg inn på eldresenteret for en periode, for å bo sammen med min bestemor. Det ser jeg virkelig frem mot. Det skal bli så ubeskrivelig deilig å kunne være sammen med henne i en periode nå, noe vi begge to har behov for.

I dag tidlig tok min bestemor kontakt med meg for å spørre om ikke jeg kunne å være hjemme hos henne i noen dager, da hun følte seg utrygg i sitt eget hjem.
Noe jeg selvsagt ikke hadde hjerte til å takke nei til, så da valgte jeg å rett og slett flytte inn til henne for en periode. Mine foreldre har nemlig for bare noen dager siden spurt meg om jeg ikke hadde hatt godt av en liten ferie, slik at de kunne passe Kasper. Så med barnepass i boks, pakket jeg i dag sammen noen av klærne mine, litt sminke og andre nødvendigheter og flyttet inn til min bestemor.
Litt merkelig er det å reise fra Kasper, da jeg aldri noen gang har sovet borte fra i mer en MAX to netter. Så det er en litt merkelig og tom følelse. Likevel en litt god følelse også på noen måter.
Min bestemor bor ikke så langt unna huset han er i sammen med sine besteforeldre, så for han er det ikke mer en 2 minutter å gå hit. Likevel er det en merkelig følelse å ikke skulle hente og levere han i barnehagen, legge han om kvelden, lage middag og gjøre de vanlige hverdagstingene som vi gjør sammen. Dette samtidig som det skal bli veldig godt å få tilbrakt litt alenetid med min bestemor.
Min bestemor har allerede planlagt en rekke ting vi to skal gjøre sammen, blant annet middagslaging og sminke kvelder. Det ser jeg frem mot. Jeg er helt sikker på at vi ikke kommer til å kjede oss sammen vertfall. Det tror jeg aldri vi to har gjort, selv ikke da jeg for 8 år siden bodde hjemme hos min bestemor i en periode. Vi har det alltid så morsomt sammen, finner på så mange «sprell» som min bestemor sier. Vi har allerede fått gjort en rekke ting, bare på noen timer.
Deriblant har vi fått opp noen hyller på soverommet hennes, samt en kommode og litt dill og dall. Så vi to har som tidligere nevnt litt samme interessene, noe som utgjør at vi bestandig finner noe morsomt å gjøre eller noe morsomt å snakke om. Så det å tilbringe en liten periode hos min bestemor sammen med henne og hunden hennes. Ja, det ser jeg virkelig frem mot.

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
Elijor
Elijor,
åhh, så kosleig! håper du får noen supre dager med bestemoren din! <3nouw.com/elijor
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229