JEG ER TAKKNEMLIG FOR AT DU SER MEG

Når dagene er tøffe og hverdagen er utfordrende, da kjenner jeg på hvor uendelig takknemlig jeg er for at jeg har så fantastiske mennesker rundt meg. Jeg er takknemlig for at jeg har så nært bånd til sønnen min, vennene mine, søsknene mine, mammaen min og ikke minst bestemoren min. Vi er en fin, nær og sammensveiset gjeng som stiller opp for hverandre i gode og mindre gode stunder. Noe jeg virkelig er takknemlig for. Jeg er takknemlig for at jeg har så vakre, gode mennesker ved min side. Mennesker som støtter meg og ser meg for den jeg er, når jeg kanskje ikke ser det like klart selv. Her kommer en liten takk fra meg til deg som virkelig har vært der for meg.

Altså sånn som situasjonen er nå, så er jeg takknemlig for at jeg har sønnen min som bare ved sitt nærvær bidrar til at tankene er på helt andre områder. Sammen med sønnen min får jeg til å le og være mamma. Noe jeg er lykkelig over.

Vennene mine bidrar til å hjelpe meg og sortere tankene mine, vi kan snakke om absolutt alt. Det er godt å ha noen å lene seg på når man har perioder som ikke er slik de bruker å være. Det å da bli sett og lyttet til av gode venner. Ja, det betyr virkelig mye for meg. Det er jeg takknemlig for.

Mamma, altså hva skulle jeg gjort uten mamma i en slik periode. Jeg er så takknemlig for at mamma ser det samme som meg, at hun forstår meg. Mamma er den absolutt viktigste støttespilleren min, den som alltid har de riktige ordene og si i de stundene jeg trenger å høre dem. Det er jeg evig takknemlig for.

Bestemor, min kjære søte, omsorgsfulle og gode bestemor. Jeg vet ikke hvem jeg hadde vært uten deg ved min side. De varme, støttende og lune ordene som bare du kan si, ja de får jeg høre når jeg trenger det. Jeg er så takknemlig for at jeg har min bestemor ved min side. Vi kan le sammen i selv de tyngste stunder, noe jeg setter uendelig stor pris på.

Søsknene mine, altså hvor heldig er ikke jeg som har ett så nært og godt forhold til mine søsken. Vi er ganske spredd i alder, likevel har vi alltid kunne snakke sammen og se hverandre. Jeg så enormt takknemlig for at jeg har søsken som stiller opp og gir meg den støtten jeg trenger. Tusen takk for at dere er dere.

Øvrig familie, selv familie jeg ikke har snakket med på lengre tid stiller opp for meg, de er der for meg og viser sin støtte. Det er jeg virkelig takknemlig for. Jeg setter så ubeskrivelig stor pris på å få høre de gode ordene fra mennesker som bryr seg. Tusen takk til dere alle sammen.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229