ISKREM KIOSK

I år til bursdagen hadde Kasper ett stort ønske til bursdagen, ett ønske som han lenge har drømt om å få. Han har nemlig lenge ønsket seg en iskrem Kiosk, en ordentlig iskrem kiosk som han kunne «selge» lekemat og iskrem i.
Jeg kan minnes tilbake til sommeren 2018, da det første spørsmålet om å få en iskrem kiosk kom. Han hadde lagt planer for hvor den skulle stå, hvem skulle bygge og male. Kasper hadde planlagt alt i detaljer. Jeg aner ikke hvor han har fått ideen fra, men dette var en drøm han levde seg langt inni. Kasper sin aller første drøm.

3 Mai i år ble drømmen til Kasper endelig til virkelighet, da han har to fantastiske besteforeldre som tok store tak og gjorde noe med denne drømmen han bar på.
Kasper deltok i skissetegning, han deltok i å finne material og verktøy. Og med arbeidsklærne sine på plass deltok han så langt han fikk lov til å ta del i byggingen. Det var med stor iver og masse overtalelse om utsettelse av leggetid, han deltok mens de snekret iskrem kiosk ute i hagen vår.
Kasper bar stolt rundt på det han selv kaller «den ordentlige verktøykassen sin» og smilte fra øre til øre for hver ting han kunne delta på. Litt vell ivrig ble han, noe som endte opp med at han snekret seg en liten sofa til å ha inne i butikken sin.

Timene gikk og iskrem kiosken ble en stadig mer virkelig drøm i Kasper sine øyne.
Den fikk gulv, vegger, tak, kioskbenk, hylle og komfyr med kjøkkenbenk. Alt ble så perfekt, helt slik han hadde drømt om. Sa han vertfall selv.
Etter en god natt med søvn sto kiosken ferdig malt og med noen overraskelser inni. Han hadde nå fått kasseapparat, skuffer, handleposer, feiekost og litt ekstra småplukk inni Kiosken sin.

Det tok ikke lang tid før han endelig kunne ta i bruk Kiosken sin helt på ordentlig, og leke de lekene han hadde sett for seg i drømmene sine. Og det skal sies at en mer lykkelig og takknemlig gutt har jeg aldri opplevd tidligere. Han takket, og satte så pris på kiosken sin.
Selv nå flere uker senere er han like opptatt av å ta vare på kiosken sin, og er til stadighet innom for å kjekke om alt er som det skal være. Kasper kan bruke hele ettermiddagen sin på å bare kose seg inne i kiosken sin.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229