IRRITERENDE TING FOLK GJØR PÅ SKOLEN

Skolen har for enkelte allerede startet, mens for mange starter skoleuken allerede i morgen. Og er det en ting jeg er sikker på så er det at akkurat dette er det mange som bærer ulike følelser omkring. I dag så satt jeg og tenkte på ting som irriterte meg at folk gjør på skolen og lurer på om det bare er meg som blir lett irritert, eller er vi flere i samme båt ? Her kommer 9 ting som irriterer meg at folk gjør på skolen.

📝 LÆRERE SOM PRØVER Å VÆRE MORSOM ? Hva er vel mer irriterende enn en lærer som prøver å passe inn ved hjelp av teite morsomheter. Ingen ler og stemningen blir bestandig klein.

📝 HAR IKKE GJORT LEKSA, KAN JEG BARE SKRIVE AV DEG ? Hva er vel mer irriterende en at noen ikke har gjort leksa og ønsker å skrive av din. Den leksa som du gjerne brukte hele ettermiddagen på å fullføre, skal noen bare bruke 10 minutter på. Kan dem ikke bare følge med i timen, da er stort sett hele leksa gjort !

📝 LÆRERE SOM STRAFFER HELE KLASSEN ! – En elev eller to har brutt en klasseregel, læreren har fått med seg episoden og velger å straffe hele klassen. Eh, den kosetimen vi skulle ha på Fredag, den dropper vi fordi Per og Sara kranglet bort hele denne timen. Ja vel er det liksom vår feil ? Skal ikke vi som faktisk har jobbet hardt få noen fordeler ?

📝 DEN SOM SYNGER/ NYNNER I KLASSEN – Det er alltid en person som aldri klarer å vær stille når det kommer til nynning eller synging i timen. Endelig har man fått arbeidsro også begynner hun å nynne. Sykt irriterende !!!

📝 HVA VAR DET VI SKULLE GJØRE IGJEN ? Arbeidsoppgaven er klar, les ut kapittelet og svar på spørsmålene i slutten av kapittelet. Ok, har alle fått det med seg ?
Alle begynner og arbeide med det dem skal, også kommer spørsmålet fra en ukonsentrert elev «hva var det vi skulle gjøre igjen». Arbeidsroen brytes og forklaringen kommer på nytt, er du seriøs ???

📝 DEN SOM ALLTID SKAL RETTE PÅ LÆREREN – Det er alltid en elev som kan litt mer enn alle andre, en elev som absolutt skal rette på læreren «du mente vel … ?», eller «var det ikke… som skjedde?».
Du er ikke vikar, kan du bare slutte !!!

📝 DEN SOM GIR LÆREREN IDEER – Det er 2 minutter igjen av timen, så kommer spørsmålet «har vi lekser ?». Kan du ikke bare la vær, har ikke læreren sagt noe så har vi ikke lekser. Slutt å gi læreren ideer !

📝 DU HAR IKKE TILFELDIGVIS EN PENN ? – Det er alltid den eleven som glemmer å ta med seg penn til prøver. Kan du ikke bare legge igjen en penn i skapet ditt, så slipper du det tullet hver gang. Det er faktisk sykt irriterende !
Faktisk er det enkelte som kommer uten sekk, matpakke og annet skolenyttig. Jeg tenker, hva gjør du egentlig her !

📝 KLAGER PÅ ALT – Må vi seriøst ha lekser til i morgen !? Jeg har prøve i morgen og trening i kveld. Seriøst, vi er da alle i samme båt. Kan du ikke bare godta det ?

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229