IKKE KJØR I FYLLA !!!!

Jeg sitter en helt vanlig dag å skroller nedover Facebook profilen min og jeg er virkelig ikke den som pleier å trykke meg inn på alt som havner på veggen min. Men akkurat dette vekket meg. Jeg kom over et innlegg med overskriften "IKKE kjør i FYLLA sang;" . Jeg fikk en klump i magen å bare måtte trykke meg inn. Tårevåt satt jeg der igjen med en frykt i kroppen, en frykt over å miste noen av mine venner. Jeg har for noen år siden opplevd å miste en veldig god kamerat i trafikkulykke av den grunn at motparten fyllekjørte, så denne sangen traff meg virkelig midt i hjertet. Det er trist at enkelte mennesker tenker tanken "dette skjer ikke meg" og tar sjanser som kan risikere å ødelegge både sitt eget og andres liv. Hvorfor i det hele tatt gå rundt med bilnøkler tilgjengelig når man er ute å fester, hvorfor ?
Det finnes flere årsaker til dødsulykker i trafikken, men fyllekjøring er absolutt en av de verste synes jeg. Sangen jeg fant er en sang skrevet av en som selv satte seg bak rattet i beruset tilstand, og hvordan dette preger hans liv.

Jeg anbefaler virkelig å høre denne sangen som inneholder en historie sett fra en perspektiv som ikke så ofte kommer frem på denne måten. Du kommer direkte til sangen ved å trykke HER . NB - sterke bilder !

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229