I OKTOBER SKAL JEG

Av person er det to ting jeg er avhengig av, to ting som får mitt hode og ikke minst min hverdag til å gå rundt. Noe jeg bestandig har vært avhengig av, likevel noe jeg har forsøkt å forbedre meg selv i å gi litt mer slipp på. Nemlig rutiner og god planlegging.
Den siste tiden skal jeg ærlig innrømme at jeg har blitt langt bedre til å gi slipp på «unødvendig» planlegging, noe jeg opplever at har gitt meg langt mer rom og ikke minst mulighet i hverdagen til å ta ting på sparket. Jeg liker det egentlig, altså det å kunne være mer spontan. Likevel er det enkelte ting jeg liker å ha kontroll på. Her kommer en liten gjennomgang av ting jeg skal gjøre i Oktober.🍂

📲 SETTE MEG MER INN I INSTAGRAM – Er det noe jeg har fått større interesse for, så er det Instagram. Jeg aner virkelig ikke hvor den interessen kommer fra, men spennende er det nå. Jeg har nemlig allerede laget meg en ny Instagram konto som senere vil bli linket her på bloggen. Jeg kjenner at jeg gleder meg til å slippe noe helt nytt inn i livet mitt. Haha.

🎁 KJØPE INN FLERE JULEGAVER – Er det noe som virkelig irriterer meg, ja så er det at jeg ikke har fått kommet meg så godt i gang som jeg skulle ønske med julegaver. Altså, jeg har fått handlet inn noen, men langt i fra så mange jeg bruker å ha fått på plass til Oktober. Så dette skal jeg virkelig få kommet skikkelig i gang med. Jeg elsker jo å bare søke rundt på nettet og finne den «perfekte» gaven til den som er i mine tanker.

🚗 TA BILEN PÅ VERKSTED – Jeg har siden jeg for noen år siden ble bileier, bestandig tatt bilen min på verksted før vinteren slår til. Dette fordi jeg er svært opptatt av sikkerhet, da særlig med tanke på at jeg har barn som sitter i bilen min og ikke minst at vi reiser på lange bilferier om sommeren. Da er det for meg viktig å ta en skikkelig gjennomgang av bilen før snø, is og vinterføre slår til.

👩 FØLGE OPP FYSIOTERAPEUT TIMENE MINE – Er det noe jeg har vært elendig på i forrige måned. Ja, så er det å følge opp timene mine hos fysioterapeuten min. Da grunnet influensa og sykt barn, samt andre hendelser. Vel, nå er heldigvis sykdom ute av huset og jeg er mer en klar for å ta fatt på timene mine hos fysioterapeuten min. Forhåpentligvis blir der mer fremgang.

💃 RYDDE OG SORTERE I KLESSKAPET MITT – Sommeren er over for å i år og med det også sesongen for shorts og tynne sommerbluser. Så da er det bare rydde sommerklærne ut av klesskapet og få på plass høst og vinterklærne. Det ser jeg virkelig frem mot, alltid deilig å få full kontroll og ikke minst orden i klesskapet.

👦 RYDDE OG SORTERE I KASPER SINE LEKER – Det blir så utrolig fort kaos i lekene til Kasper, noe som egentlig skyldes fin og god lek. Likevel kjenner jeg at det skal bli deilig å få sortert i lekene, samt få bort leker Kasper ikke benytter seg av lengre. Ja, eller rettere sagt har vokst i fra.
Lekene Kasper har vokst i fra sender vi i posten til Kasper sin kusine, en fin tradisjon som både Kasper og kusinen hans liker. Gamle leker får ny glød. Lykke for alle parter.

👵 SPISE EN BEDRE MIDDAG MED MIN BESTEMOR – Meg og min bestemor hadde før sommerferien en fin «aktivitet» sammen, noe vi begge to trivdes svært godt med. Nemlig å sette av en fast dag i måneden til å ut og spise en bedre middag sammen. Noe vi begge to virkelig savner, så det skal bli skikkelig deilig å få påbegynt dette igjen.

👨 FEIRE BURSDAGEN TIL STEFAREN MIN – Stefaren min har denne måneden allerede hatt bursdag, så den ser jeg virkelig frem mot å feire sammen med den nærmeste familien. Det blir så koselig.

🏀 HA EN AKTIVITETSDAG SAMMEN MED KASPER – Meg og Kasper har bestandig satt av en dag i måneden til å utforske noe helt nytt sammen. Rett og slett en aktivitetsdag.
Det er så utrolig koselig og ikke minst ett spennende avbrekk i en ellers så hektisk hverdag. Dette ser jeg virkelig frem mot.

👸 PLEIE HUDEN MIN – Nå som kulden kommer snikende på oss, merker jeg at huden min trenger litt ekstra pleie og oppmerksomhet. Jeg har allerede gått til innkjøp av ulike hudprodukter som jeg virkelig ser frem mot å teste og pleie huden min med nå i høst.

🍂 FORBEREDE TIL HALLOWEEN – Er det noe jeg virkelig ser frem mot så er det å starte forberedelsene til halloween. Kasper gleder seg også veldig til å lage pynt og finne ut hvordan vi i år skal organisere og fikse opp trappen vår ute. Dette blir spennende.

Liker

Kommentarer

Anleggsfrue
Anleggsfrue,
Så fine planer😊🍁nouw.com/anleggsfrue
livetmitt93
livetmitt93,
Fine ting du skal 😊nouw.com/livetmitt93
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229