I DAG ER DET 3 ÅR SIDEN

For 3 år siden mestret jeg et av mine største mål i livet, en drøm jeg den gang lenge hadde båret på og ikke minst arbeidet hardt om å oppnå.

Jeg minnes tilbake til 06.10.16, datoen som endret livet mitt og gjorde hverdagen min til noe langt bedre og ikke minst noe helt annerledes. Jeg opplevde nemlig for nøyaktig 3 år siden og bli helt selvstendig. En deilig og ikke minst befriende følelse.
Da særlig med tanke på at jeg frem til denne datoen for tre år siden, var totalt avhengig av å ha ett familiemedlem eller en venn tilgjengelig flere ganger i uken. I dag er det nemlig 3 år siden jeg kjente store kriblende «sommerfugler i magen» og en ren lykke over å endelig kunne slippe jubelen løs.
Nok en milepæl i livet mitt var nådd, en milepæl jeg den gang hadde båret på i flere år.
Jeg opplevde og stolt kunne sette meg inn i min egen bil alene, for så kjøre til arbeidsplassen med ett A4 ark hvor der sto «midlertidig førerkort». Lykke.

Jeg minnes datoen 06.10.16 som en stor dag i livet mitt, en stolt dag. Jeg minnes hvordan jeg like etter bestått oppkjøring, troppet opp på arbeidsplassen min med ett lurt smil om munnen. Endelig hadde jeg fått det til, endelig var det min tur til å bli selvstendig.
Jeg arbeidet den gang flere mil unna bygda hvor jeg selv bodde, noe som hadde bydd på flere utfordringer for meg. Da særlig med tanke på at det kun gikk to busser daglig tur/retur bygda jeg bor i, disse bussene gikk da også kun i skoletiden. Under skoleferier var jeg avhengig av å ha noen til og kjøre meg på jobb. Dette utgjorde også at jeg ikke kunne ta på meg alle vakter, eller delta på alle kveldsmøter. Så ved at jeg fikk førerkortet. Ja, så ble livet mitt helt annerledes og ikke minst lang mer fritt. Som jeg digget det å få Sertifikatet.
Selv i dag 3 år senere, angrer jeg overhodet ikke på valget mitt om å ta førerkortet. Jeg har fått opplevd så utrolig mye vakkert etter at jeg fikk førerkortet. Deriblant flere fantastiske, selvstendige sommerferier i bil, sommerferier hvor jeg og Kasper har kjørt tur/retur Lofoten/Kristiansand. Jeg er så takknemlig for disse turene, så takknemlig for at jeg kan sette meg bak rattet og ta med meg Kasper ut i verden.

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
fikk den for 2 år siden 😊nouw.com/livetmitt93
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229