HVORDAN HAR DENNE UKEN VÆRT

Jeg har sett flere ulike bloggere skrive ett «uken som gikk – innlegg», en trend jeg for omtrent ett år siden også deltok på. Egentlig ett innlegg jeg trivdes godt med å skrive, samtidig ett innlegg som har falt i «glemmeboken». Vel, nå tenkte jeg å igjen ta fatt på denne type innlegg, da jeg egentlig har savnet ett oppsummeringsinnlegg. Det er jo så greit å kunne se tilbake på ukene som har passert via ett slikt innlegg.

DET BESTE MED DENNE UKEN ? Det beste med denne uken er definitivt at jeg har kommet nærmere min bestemor, og ikke minst at jeg får muligheten til å tilbringe så mye tid sammen med henne igjen. Det er noe jeg virkelig har savnet, og noe jeg håper vi i fremtiden får muligheten til å gjøre igjen. Dette er jo bare så koselig.

DET VERSTE MED DENNE UKEN ? Det verste med denne uken må være at røyskatten uheldigvis har funnet veien inn igjen i kjelleren. Huff og Æsj som jeg hater slike kryp. Får nærmest frysninger nedover ryggen bare ved tanken. Heldigvis er den snart ute igjen og da skal kjelleren tettes skikkelig, slik at den slipper å komme inn igjen. Er jo så fort at det kommer lukt av døde dyr og ødeleggelser i huset med ett slikt kryp i hus.

DETTE HAR JEG TENKT MYE PÅ DENNE UKEN ? Jeg har tenkt nærmest irriterende mye på julegaver, det gnager skikkelig på kroppen merker jeg at jeg ikke har kommet meg bedre i gang med julegavene. Men det skal snart snu, for nå har jeg planene klare. Haha.

DENNE UKENS FAVORITT BILDE ? Denne ukens favoritt bilde, er uten tvil bildet jeg tok av min vakre bestemor. Hvor heldig er ikke jeg som har en så vakker og god bestemor ?

DETTE HAR IRRITERT MEG DENNE UKEN ? Ja, nå svarte jeg vel egentlig på dette i forrige spørsmål. Altså julegaver, og det at jeg ikke har kommet bedre i gang med dette. Ja, og ikke minst den «helsikes» røyskatten som har kommet seg inn i huset igjen. Nå håper jeg at dette blir ryddet oppi i løpet av denne uken.

DENNE UKENS FAVORITT MAT ? Denne uken har jeg vært så utrolig heldig å igjen fått smake på min bestemor sin hjemmelagde mat. Så jeg vil absolutt si Wok, som jeg elsker bestemor sin hjemmelagde Wok.

DENNE UKENS POSITIVE HENDELSER ? Denne uken har bydd på flere positive hendelser, men vil absolutt si at den beste må være «sminkekurs» med min bestemor. Som vi har kost oss.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229