HVORDAN ER DET Å BO PÅ ELDRESENTER ?

Det å bo på eldresenteret er overhodet ikke så ille, og langt i fra så kjedelig som jeg trodde det ville vært for bare noen år tilbake. Beboerne er langt i fra kjedelige og typisk «gamle». De bærer på en rekke ulike historier i bagasjen, historier jeg mer en gjerne lytter til. Det er jo så koselig og få høre hvordan verden fungerte den gang de var i 20 årene.

Jeg har fått hilst på mange mennesker, mange som jeg tidligere bare har gitt et nikk og ett «hei» til eller slått av en rask prat om været i det jeg skulle gå inn til min bestemor.
Det er jo så koselig, og ikke minst så utrolig morsomt. Altså jeg må ærlig innrømme at flere av vitsene dem har fortalt har slått meg i bakhodet flere ganger, for så å føre meg ut i en helt uforventet latterkrampe. Altså hvem viste at godt voksne mennesker i 70 – 80 årene kunne ett slikt grovt språk.
Jeg er helt satt ut, men på en positiv måte.
Om det er slik hverdagen min ser ut om noen ti år til, ja så ser jeg absolutt ikke mørkt på det. For sånn som jeg koser meg her, er det lenge siden jeg har kost meg. Det er rett og slett helt fantastisk, jeg digger det. Historiene jeg hører drar meg på mange måter inn i en filmverden, for slik høres det ut. Det høres ut som ett eventyr fra en eller annen eldre film. Slik som verden ser ut i dag, kontra slik som verden så ut den gang. Ja, det er for meg som å påstå at sommeren i år kommer i desember. Altså helt uvirkelig. En hverdag som denne kjenner jeg at jeg kan bli godt vandt med, for dette er rett og slett både morsomt og koselig på en og samme tid. Love it.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229