HØYDEPUNKTET MED Å VÆRE SYK

Jeg har nylig forflyttet meg fra sofaen i stua og over til sengen på soverommet mitt, skikkelig deilig. Feberen har slått meg helt ut, jeg svetter og fryser om kapp med sekundene. Kroppens egen tortur, vertfall føles det slik akkurat nå.
Jeg er ganske sikker på at denne natten kommer til å bli lang, veldig lang. Jeg har allerede rukket å duppe av litt, samt våknet litt. Det er som om jeg ikke får puste om hodet faller litt ned fra puten.
Det hoper seg på mange måter opp i strupen på meg, med slim og snørr. Skikkelig ekkelt og ubehagelig. Ett vekslende lav og høytrykk leker seg med hodet mitt, ikke akkurat behagelig.
Men nå skal det jo ikke akkurat være behagelig å være syk, selv om det er morsomt å leke med tanken om en behagelig forkjølelse.

Vinduet står på vidt gap og jeg kan ligge i sengen å bare lytte til regnet og vinden. Jeg kan høre vinden smyge seg mellom trærne og blader som rasler i takt med regndråpene som pisker mot hustaket og soveromsvinduet mitt. Naturens musikkorkester er i gang, en vakker musikk i mine ører.
Nærmest høydepunktet med å være syk, altså å bare kunne ligge å lytte til naturen bare fordi kroppen ikke orker annet.

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
<3 god bedring nouw.com/livetmitt93
Inger
Inger,
God bedring. 😊www.ingerjohannerye.com/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229