HØSTEN HAR KOMMET

Kjøligere dager har meldt sin ankomst, høstfargene har begynt å snike seg frem. Det er ingen tvil om at høsten virkelig er i ferd med å finne sin plass. Ute har regnet pisket mot stuevinduet i flere dager. Jeg har funnet frem tykke pledd til stuen og fylt kjøkkenskuffen med kakaopulver. Kanskje til og med overfylt kjøkkenskuffen. Men man kan vel aldri få for mye av kakao ?

Jeg er av person svært glad i høsten og den lune, varme innendørs høstkosen. Du vet tykke pledd, fyr i ovnen, kakao med krem og en god serie på tv-en. Hva kan vel være bedre enn å nyte litt avslapping mens regnet pisker mot ruten ute. Nei, jeg skal rett og slett storkose meg med høsten og finne lykken i selv den mørkeste høstdagen. Litt optimistisk her kanskje. Men jeg skal prøve. Jeg vet ikke hva det er med meg og høst, men jeg virkelig digger den. Kanskje til og med litt mer enn Desember måneden. Høsten bærer med seg så utrolig mange vakre farger, og ikke minst mye kos. Hva er vel mer koselig enn bål i skogen, pølsegrilling med selvlaget grillspyd sammen med litt bærplukking. Ikke vet jeg.
Men nå skal det jo også sies at jeg er litt i overkant glad i å være ute i naturen, og da er høsten min favorittårstid. Det er også nå om høsten man kan risikere å se både rev og elg. Jeg elsker spenningen. Tenk noe så vakkert som å gå i skogen og møte på skogens konge ?
Jeg elsker å sitte på god avstand å bare se på elgen som passerer rundt og koser seg med alt naturen har å by på. Det gir meg en liten følelse av adrenalin og spenning.
Jeg er også svært glad i å vandre rundt i skogen og se på dyrelivet, reven er min favoritt. Enkelte rever er så utrolig nysgjerrig. Særlig om du drar frem en matpakke. Hva er vel mer idyllisk enn å dele matpakken din med en rev ?

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
Sommer her enda 😊nouw.com/livetmitt93
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229