HELGENS PLANER

I helgen legger vi, 4 generasjoner ut på en liten tur. En tur som egentlig har blitt utsatt flere ganger, men som vi nå endelig har bestemt oss for at vi skal ta tak i. Åh, som jeg gleder meg !

Det skal bli så utrolig deilig å legge ut på en liten familietur sammen med Kasper, mammaen min og bestemoren min til helgen. Ikke en veldig lang reise, men likevel en «reise». Noe vi alle sammen har sett frem mot i en lengre periode nå. Kasper gleder seg også veldig, for der hvor vi skal har de nemlig noe som for lenge siden har fanget Kaspers interesse. Ååå, som jeg gleder meg.
Det er så utrolig deilig å ha noe og se frem mot, noe å glede seg til sammen med de som står meg nærmest. Vi legger ut på en reise, en reise med fire generasjoner av familien under samme tak. Det er kanskje det jeg gleder meg mest til med hele reisen vår. At vi får gjort noe sammen som familie.
Slik som vi ofte gjorde da jeg lita, da reiste vi også ofte 4 generasjoner på tur. Noe jeg allerede den gang satte stor pris på, så det at Kasper nå skal få en liten smakebit av min barndom. Ja, det setter jeg stor pris på. Dette samtidig som vi veldig gjerne skulle vært 5 generasjoner på reise. Under planleggingen av denne reisen, har jeg nemlig tenkt veldig på min oldemor som bestandig var med på reisene da jeg var lita. Min oldemor som i dag, dessverre er gått bort men som har etterlatt seg mange varme og gode minner.

Jeg minnes tilbake til koselige turer som jeg selv en gang opplevde sammen med familien som barn. Turer som sitter ganske sterkt i minnet mitt. Jeg var så lykkelig når vi reiste på tur. Det var alltid Oldemor, bestemor, mamma og meg. En ren lykke. Denne reisen som vi legger ut på nå i helgen, håper jeg blir en reise som vil sitte i Kasper som gode minner når han en dag blir voksen.

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
ha en fin helg 😊nouw.com/livetmitt93
Ingajohansson
Ingajohansson,
Hörs mycket trevligt 🌞nouw.com/ingajohansson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229