Hei, mitt navn er Iselin

Da var jeg kommet hit igjen, her jeg sto for omtrent 6 år siden da jeg for aller første gang bestemte meg for å skrive en åpen digital dagbok. Vel mye har hendt siden den gang.
Jeg har skrevet blogg og med det lært meg selv å kjenne langt bedre enn hva jeg hadde gjort om jeg ikke fikk skrevet ut tanker, meninger og følelser i offentligheten. Jeg har lært at jeg ikke bestandig har rett i alt, noe jeg hadde en uvane med å tenke tidligere. Jeg har fått mye inspirasjon inn i livet mitt av å skrive offentlig og av å dele av meg selv, noe jeg ikke ville vært foruten. Nå tilhørte jeg riktig nok en annen plattform tidligere, en plattform jeg i dag føler meg fremmed i.
Jeg har med det hatt en skrivepause, ja eller mer presis en tenkepause på hva jeg ønsket å gjøre videre. Og er det noe jeg har savnet de 4 siste månedene. Ja, så er det å skrive !

Ja, så da var jeg her da igjen. Riktig nok på en ny plattform. Likevel så føler jeg meg så «hjemme» her allerede, og det uten å ha kommet skikkelig i gang.

Vel, det er kanskje på tide å presentere seg skikkelig, noe jeg helt ærlig må innrømme at forsvant helt fra tankene mine. Det var bare så uendelig godt å skrive igjen. Vel siden dette er litt uvant for meg, ja altså å skrive en pressentasjon av seg meg selv, så tenker jeg heller å ta det som en liten FAKTA om meg. Ja, så blir vi bedre kjent med tiden.

5 Fakta om MEG

Navn : Iselin

Alder : 24

Utdannelse : Jeg er utdannet Barne- og ungdomsarbeider, og skal nå kaste meg ut i videreutdanning.

Kjæreste : Nei.

Barn : Jeg har en nydelig gutt på snart 5 år som heter Kasper.


Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229