FRA KRISTIANSAND TIL LOFOTEN # MINI BURSDAG

Det er nå i overkant av 3 måneder siden Kasper fylte 5 år, en dag både oldemoren og pappaen hans mistet i år. Dette da det ikke var mulighet for dem å reise til Lofoten i år for å feire denne store dagen sammen med oss.
Jeg vet at dette er noe som har sittet som en klump i magen på pappaen, som bruker å tilbringe bursdagen sammen med Kasper. Vel, i år lot det seg ikke gjøre, da pappaen var innlagt på sykehuset fra Januar til rett over bursdagen. Til tross for at verken han eller Kasper sin oldemor var tilstede på selve dagen, så gikk det an å ta igjen dette, noe vi har gjort i dag.
Pappaen til Kasper og oldemoren hans har i hele formiddag holdt på å lage til selskap hjemme hos oldemoren til Kasper. Dette slik at ikke Kasper skulle få «snusen» i hva dem holdt på med.
Det ble baket både sjokoladekake og eplekake, samt laget ett fantastisk fruktfat. Helt etter Kasper sin smak. Skal si det var en som jublet over å få lov til og feire bursdagen sin en gang til, også så lenge etter han hadde blitt 5 år. Lykke !

Kasper fikk også både kort og gaver, noe han virkelig koste seg med. I hagen spilte vi golf og fotball alle sammen. Skikkelig koselig. Det er ikke alle som har en så sprek oldemor at hun deltar på alt av aktiviteter. I kveld er det igjen duket for en ekstra overraskelse, da skal vi nemlig gå over til oldemoren til Kasper igjen for å spise pizza. Kasper sin favoritt.
Oldemoren har nemlig bestilt Kasper sin favoritt pizza fra pizzabakeren som vi skal kose oss med, når Kasper egentlig har leggetid. Jeg regner med at det er en som kommer til å juble høyt når han finner ut at han skal på besøk for å spise pizza, når han egentlig bruker å legge seg.
En skikkelig drømmedag for en liten mann !

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229