FRA KRISTIANSAND TIL LOFOTEN – LILLEPUTTHAMMER

Klokken 07.00 var en lysvåken, spendt og oppspilt 5 åring våken og klar for en ny dag. Mammaen og pappaen hadde trossalt lovet han en morsom overraskelses dag, hvor han skulle få leke fra morgen til kveld sammen med oss. Kasper var ikke helt sikker på hvilken aktivitet vi skulle finne på sammen, men han var ganske sikker på at det var enten Lilleputthammer eller Hunderfossen som sto for tur.

Det bruker vi nemlig å reise på når vi er her i Lillehammer, og Kasper elsker det !
Både min, pappaen og Kasper sin favoritt er Lilleputthammer. Der er det så mye spennende som skjer, og fokuset er på aktivitetene istedenfor suvenirer. Det liker vertfall jeg.
Kasper liker også at han er stor nok til alt i Lilleputthammer, noe han ikke er i Hunderfossen. Så da var valget ganske enkelt for oss.
I dag tok vi turen til Lilleputthammer for å leke fra oss litt, før den lange reisen mot Lofoten virkelig settes i gang. For er det noe som er viktig før vi tilbringer noen dager i bilen. Ja, så er det å få tømt seg for litt energi og da gjerne i sammenheng med lek og aktiviteter.

Da Kasper fikk vite at vi skulle tilbringe dagen vår i Lilleputthammer slo virkelig jubelen seg løs, han var i hundre !
Allerede i fra ordene spratt ut av munnen min, hadde han planene klare. Han visste hva han ønsket å oppleve der inne i år, noe han har fått gjort seg opp litt erfaring med i løpet av de siste årene.
Kasper ønsket å leke på lekeplassen, se på teater og sist men ikke minst ta toget gjennom godteri tunellen. Resten kom bare som en bonus, som han så fint sa det. Haha.
Vel, det ble noen fine timer i Lilleputthammer, med sang, lek og glede fra vi kom inn til vi gikk ut.
Ikke en eneste tåre, eller trass kom det fra en fornøyd liten gutt. En gang måtte jeg nesten heve stemmen til han, men så tok han seg i det før jeg kom så lang. Skikkelig lykkedag for en mamma.
Selv har både meg og pappaen fått tømt oss for energi, selv om vi har vært ganske flinke på å bytte på aktiviteter med Kasper. Dette samtidig som vi har vært veldig flinke til å delta begge to på enkelte aktiviteter hvor Kasper ønsket oss begge med. Det har rett og slett vært en helt topp dag.

Nå har jeg slengt meg i hotell sengen, mens guttene sitter på gulvet og leker med biler. Jeg får slappe av litt nå, også får pappaen slappe av litt etterpå mens jeg tar kveldsstellet med Kasper. Det er godt å kunne bytte litt kjenner jeg. Ja, rett og slett deilig !

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
Fine turer du er på 😊nouw.com/livetmitt93
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229