FRA KRISTIANSAND TIL LOFOTEN – KONGSVINGER

Ukene passerer i rekordfart når det er ferie. Jeg føler nærmest ikke at vi rekker å lande, før vi igjen skal legge ut på reisefot. Likevel liker jeg noe ved det. Jeg liker godt å bevege meg rundt og møte familie og venner jeg ikke ser så alt for ofte, noe jeg også opplever at Kasper trives med. I dag legger vi igjen ut på reisefot, bilen er ferdig pakket og vi legger ut på reisen videre mot Lofoten og vårt hjem. Herregud som jeg gleder meg til å komme hjem, likevel gleder jeg meg også til å oppleve alt det vakre Norge har og by på.

I dag går turen til Kongsvinger, som blir vårt første skikkelige stopp mot Lofoten. I Kongsvinger skal vi besøke min kjære tante, som jeg ser mer på som min aller beste venninne og ikke minst storesøster. Vi har siden vi var små alltid hatt ett nært forhold, med alt det fører med seg. I perioder har vi kanskje også vært litt for nære ?
Jeg tenker nå på at vi faktisk har bodd under samme tak, hvor vi har delt på hemmeligheter, vært beste venninner, men også kranglet slik som bare søsken kan krangle.
Nå i voksen alder har vi bestandig stått hverandre nære, og faktisk ikke delt en eneste uenighet. Vi kan snakke om alt. Som jeg gleder meg til å møt henne og den vakre lille familien hennes.
Det er ikke så ofte jeg møter min tante, likevel føles det alltid ut som vi aldri har skilt lag når jeg først møter henne. Slik har jeg følt det ovenfor henne i alle år.
Nei, det skal bli godt å komme «hjem» litt til familien hvor jeg bare kan være meg selv og nyte tiden vi har sammen. Med oss på besøk har vi pappaen til Kasper, som skal bli med oss på reisen opp til Lofoten. Noe som skal bli skikkelig deilig !
Jeg vet nemlig at Kasper gleder seg enormt til å vise frem pappaen sin i bygda, noe han gleder seg til hver gang pappaen hans er hjemme hos oss. Nei, vi får ta en ting om gangen og nå er det Kongsvinger og min kjære tante som står for tur. Vi gleder oss alle sammen !

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
koselig med reiser 😊nouw.com/livetmitt93
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229