FRA KRISTIANSAND TIL LOFOTEN – FAMILIE OG SVERIGE

Endelig er vi her, i vakre Kongsvinger hos min kjære tante og familien hennes. Det var ikke den lengste reisen fra Skien og hit, likevel lang nok når man gleder seg til å møte noen. Kasper var faktisk også for aller første gang på hele reisen vår, litt utålmodig med å komme frem. Ikke det at han maste, men han spurte langt oftere om det var langt igjen til vi var fremme enn hva han har gjort på hele reisen vår.

Vel, fremme er vi og kost oss en hel del har vi også gjort !

I dag har vi faktisk vært en tur inn til Sverige, nesten en obligatorisk tur når man er så nærme Sverige. Hehe.
Min tante og hennes nydelige datter på 2 år var også med oss på en dagstur til Sverige. Barna virkelig storkoste seg, noe vi voksne også selvsagt gjorde. Vi fikk snakket en hel del og bare rett og slett kost oss sammen. Noe jeg virkelig kjente på at jeg hadde savnet. Rett og slett super koselig var det.
Vi fikk handlet inn litt ekstra kos til reisen mot Lofoten, samtidig som vi var så heldige å støte på ett hoppeslott som barna kunne hoppe fra seg litt sukker kikk i. Ja, for det hører liksom litt med en Sverige tur, altså at barna får smake på litt godsaker.
Resten av kvelden brukte vi hjemme hos min tante til å bare kose oss og ikke minst til å ta igjen noen måneder med gode samtaler.

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229