FRA KRISTIANSAND TIL LOFOTEN – EN SISTE DAG I SKIEN

Herregud, skrev jeg ikke nettopp innlegget her på bloggen om at vi skulle reise her i fra om en uke, dagene har rett og slett passert uten at jeg har hengt skikkelig med. Plutselig kom dag, dagen hvor koffertene nok en gang skal pakkes og vi igjen skal på reisefot.

Denne dagen har vi virkelig kost oss og gjort unna alt vi ønsket å gjøre her i Skien. Vi har også tatt turen innom ett av mine største mareritt, nemlig lekebutikken. Heldigvis var det ikke bare min jobb denne gangen å sette ned foten, ja og få med meg guttungen ut av drømmeland og inn i en virkelighet hvor penger ikke vokser på trær. Vel, litt annerledes var det denne gangen.
I går hadde Kasper en liten mini bursdag, hvor han da fikk en god del penger. Ja, og viss du ikke viste det så må pengene brukes opp fortest mulig, så de ikke blir klissete. Det mener vertfall min 5 åring.
Håper virkelig han endrer syn på dette !
Kasper fikk også beskjed av sin oldemor om at de pengene han fikk av henne skulle han selv bestemme hva han kjøpte seg for. Så i dag ble det innkjøpt 3 leke håndjern, 2 lekepistoler, 3 sverd, en stor spade og litt ekstra småtterier. Som han koste seg der han gikk med hende så fulle av leker at han ikke kunne se hvor han gikk, ved siden av han gikk pappaen og små lo av staheten til Kasper over at dette skulle han klare. Alt dette mens jeg gikk litt fremfor dem og plottet inn alle lekene på kalkulatoren, for å unngå en uheldig situasjon ved kassen. Haha.
Nei, vi var nok litt av ett syn inne på lekebutikken, men fy for en drømme dag det var for Kasper. En dag hvor han virkelig kunne slå på stortrommen når det kom til leker. Ikke det at han hadde behov for noen av disse lekene, men har man «bursdag», ja så har man «bursdag».
Da vi kom ut av lekebutikken fikk Kasper se en politibil, som han beundret den og drømte seg bort. Da vi hadde stått ved politibilen og snakket i 10 minutter, kom damen som kjørte politibilen ut.
Kasper ble litt redd for at hun skulle ta han i fengsel, siden han hadde sett på bilen hennes. Men denne damen var helt rå !
Hun tok seg tid til Kasper, snakket med han og viste han til og med hvordan blålysene på politibilen virket. Ren lykke for en ganske politiinteressert gutt.
Da vi omsider kom oss inn i bilen med en overlykkelig stolt gutt, kjørte vi videre inn til Skien sentrum for å se oss litt om der. Det var så utrolig koselig å bare gå og vandre blant butikker og smilende mennesker. Etter omtrent en time i Skien sentrum kjørte vi hjem.
Ja, vi hadde jo trossalt litt og pakke og en middag og lage. Typisk meg, sen middag i dag å, tenkte jeg da jeg så på klokken. Vel, sen middag ble det ikke.
Da vi kom hjem sto det rykende varm spagetti på ett ferdig dekket stuebord og ventet på oss.
Kasper sin oldemor hadde nemlig vært innom oss med nydelig middag, slik at vi skulle slippe å lage maten selv. Helt fantastisk !

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229