FLEIP ELLER FAKTA

Da setter jeg i gang med nokk en runde «fleip eller fakta», da jeg fikk mange gode tilbakemeldinger på mitt forrige innlegg. Jeg gjør som sist og deler noen påstander med deg i fra mitt liv. blant disse 6 påstandene befinner det seg 3 fakta og 3 fleip. Her er det bare å gjette i vei, benytt deg gjerne av kommentarfeltet og fortell hva du tror jeg har utført eller ikke utført. Svarene kommer i ett eget innlegg senere i dag. Her kommer fleip eller fakta.

LEIETAKERNE - Da jeg bodde hos min bestemor skrev jeg ett frekt og grusomt brev til hennes leietakere om at dem ikke var ønsket i huset. Jeg la ut om hvor irriterende jeg syntes det var at dem benyttet seg av hagen og trampolinen vår. Hele dette brevet skrev jeg på polsk, da leietakerne var polske. Som oversetter benyttet jeg meg av google translate. Det hele endte med at en av leietakerne braste ut i gråt og ble deprimert i en lengre periode. Selv nektet jeg for at det var meg som hadde skrevet brevet, og skjulte min håndskrift for andre i huset, slik at jeg ikke skulle bli tatt for det i ettertid.

BRYLLUP - Da jeg var lita, gikk jeg i en åpen barnehage i kirkens kjeller. Inne i kjelleren var det en trapp som førte oss opp bak alteret i kirken. En dag var det bryllup i kirken mens jeg befant meg i barnehagen. Jeg og min venninne i barnehagen var veldig nysgjerrig og snek oss opp trappen under bryllupet for å se på hvordan ett bryllup fungerte. Da brudgommen fikk beskjed om at han kunne kysse bruden, ropte jeg ÆSJ – de lager baby i kirka ganske høyt slik at de fleste fikk det med seg.

SUPER MARIO - Da jeg var lita elsket jeg super mario, mange vil nok si at jeg var over gjennomsnittet glad i dette spillet som jeg tilbrakte flere timer ved hver eneste dag. Vel, en dag tok jeg dette spillet ut i virkeligheten, noe jeg ikke skulle gjort. Jeg knyttet et stort tau imellom to trær for så å dytte min lillesøster ned bakken i en lekebil. Målet mitt var at når hun traff tauet med lekebilen så skulle hun fly opp i luften, slik dem gjorde i spillet. Vel det hele holdt på å gå veldig galt, fordi tauet traff henne rett ved halsen. Naboen så dette og var raskt på stedet, noe som kanskje bidro til å redde hennes liv.

SNIKE MEG UT - Da jeg var i tenårene elsket jeg å snike meg ut om natten for å «kødde» litt med nabolaget. Jeg virkelig storkoste meg med å bytte all utepynten på trappen eller i innkjørselen med deres nærmeste nabo. Altså jeg tok pynten i fra ett hus over til ett annet. Selv den dag i dag undrer jeg meg veldig på hvordan dem tok det da dette ble oppdaget.

NATTEVANDRER - Som lita jente gikk jeg ofte i søvne, altså en skikkelig nattevandrer var jeg. Ofte våknet jeg opp til at jeg gjorde ett eller annet merkelig. Likevel var det verste å våkne til mammas noe strenge og småsinte stemme da jeg hadde satt meg til å tisse i hennes klesskuffe. Skikkelig pinlig, men jeg trodde oppriktig at jeg var på ett toalett og stusset over hvorfor hun sto der.

TYV - Da jeg var mindre hadde jeg slags trang til å måtte stjele i matbutikken, altså ikke det å ta med meg noe hjem, men å gjerne spise en sjokolade i smug inne i butikken. Jeg åpnet sjokoladen og skjult den i en mindre synlig og populær hylle. Der gikk jeg flere runder forbi sjokoladen mens jeg forsynte meg med en og en bit for hver gang jeg passerte sjokoladen.

Liker

Kommentarer

Anleggsfrue
Anleggsfrue,
Oi dette var vanskelig sist og er vanskelig nå, men jeg prøver meg!
Fakta
leietaker
super mario
nattevandrer
nouw.com/anleggsfrue
livetmitt93
livetmitt93,
får se om jeg får rett nå da 😊nouw.com/livetmitt93
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229