FLEIP ELLER FAKTA – HER KOMMER SVARENE

Tidligere i dag delte jeg ett innlegg med 6 nye påstander om situasjoner eller hendelser i fra mitt liv. Av disse 6 påstandene er kun 3 påstander situasjoner eller hendelser som faktisk har forekommet i mitt liv. Har du noen tanker om hvilke påstander som stemmer ? Vel, her får du svarene.

FALSK LEGITIMASJON – Jeg var 17 år og fylte 18 om bare noen uker, noe som betyr at mange av mine venner allerede hadde fylt 18 år og skulle på byen. Jeg hatet det at jeg måtte vente, og valgte faktisk å forfalske legitimasjonen min. Dette gjorde jeg enkelt ved bruk av en krone og litt neglelakk. Da kvelden kom og gjengen skulle ut på byen, møtte jeg stolt opp med falsk legitimasjon som faktisk gikk rett gjennom hos vaktene. I dag angrer jeg veldig på at jeg ikke bare ventet, det var tross alt ikke verdt den dårlige samvittigheten som stakk i magen etterpå.

FLEIP

PELLE POLITIBIL – Da jeg var mellom 8 og 10 år fikk jeg være med på en drømmedag i Pelle politibil i Kristiansand. Jeg fikk sitte fremme, noe jeg var veldig stolt over. Da min Onkel som kjørte bilen stoppet for å gå inn i matbutikken ønsket jeg å sitte igjen i bilen for å late som jeg var fanget. Jeg fikk mye oppmerksomhet og hadde ett lite rollespill som fikk stor applaus utenfor matbutikken. Haha.

FAKTA

TISSET I HEISEN – Da jeg var 10 år og min farmor bodde på eldresenter brukte jeg bestandig å ta heisen opp. Da jeg digget det at jeg egentlig ikke hadde lov til å ta heisen alene. Haha.
En gang stoppet heisen mens jeg befant meg i den alene, noe som førte til at jeg ble så redd at jeg satt meg ned i heisen og tisset. Noe jeg raskt angret på da det gikk opp for meg at tisset ikke rant ut av heisen og at det faktisk ble en skikkelig ekkel lukt i heisen. Æsj.
Jeg ble «reddet» ut av heisen da min farmor etterlyste meg og ved tilfeldigheter kom til å rope på meg i nærheten av heisen. Det var en stor lykke, samtidig skikkelig pinlig.

FLEIP

STOREBROR – Da jeg var 8 år fikk jeg vite at jeg ikke var den eldste i søskenflokken. Jeg fikk nemlig vite at jeg har en storebror som er 2 år eldre enn meg selv. En storebror jeg faktisk bare har møtt en gang da jeg var 9/10 år. Etter det har jeg kanskje snakket med storebroren min 2 ganger, før kontakten ble brutt. Årsaken til at jeg fikk vite at jeg hadde en storebror var takket være en flaskepost jeg fant. En flaskepost som innehold en tegning og ett lite brev hvor det var ønsket å få informasjon om hvor flaskeposten var funnet, samt hvem som hadde funnet den.

FAKTA

MIN EGEN SANG – Det var en sen Desember kveld hvor jeg befant meg på fest, jeg kan vel trygt si at jeg var rimelig bedugget i alkoholtåken. Likevel minnes jeg akkurat denne hendelsen svært godt, kanskje mest fordi jeg skammer meg over min egen oppførsel. Det var nemlig en gutt der, en som jeg hadde kjent en liten stund. Denne gutten hadde tatt med seg gitaren og skrevet en egen «Iselin» sang. Jeg klarte ikke å lytte til teksten, fordi jeg var så flau. Altså gutten kunne både synge og spille gitar, men det var noe med hele settingen. Så da denne gutten var ferdig, og jeg var så flau at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Ja, da klarte jeg å si – Du imponerer ikke meg.

FAKTA

FRUKTSMAKEREN – Da jeg var 7 år hadde jeg en greie med frukt i butikken. Jeg klarte rett og slett ikke å dy meg fra å smake på de mange fristelsene som lå i fruktdisken. Jeg smakte på en drue her og en plomme der, men spiste aldri noe opp fordi det ville vært og stjele og jeg var trossalt ingen tyv. Derfor la jeg alltid tilbake en halvspist frukt, mens jeg rappet til meg en ny og spiste halvparten av den også. Jeg ble aldri tatt for dette, men vokste det raskt av meg da jeg overhørte noen ansatte snakke høyt om hvor lei dem var av «fruktsmakeren».

FLEIP

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
Rett på noe 😊nouw.com/livetmitt93
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229