FLEIP ELLER FAKTA – HER FÅR DU SVARENE

I dag tidlig rundt klokken 07.00 valgte jeg å kjøre en fleip eller fakta her på bloggen min, og her kommer resultatene. Gjettet du riktig på noen av påstandene mine ?

MOBBER - En gang deltok jeg på å mobbe en lærer på skolen. Mobbingen var så brutal at denne læreren valgte etter lang tid sykemelding å si opp jobben. Jeg var ikke den som ropte høyes likevel deltok jeg.
Vi laget til og med en egen mobbesang om denne personen, en sang som etter hvert hele skolen deltok på. Da enten via å selv synge den eller ved å nynne på melodien da læreren befant seg i nærheten.
- FAKTA.

KNUST VINDU - En gang ble jeg skikkelig forbannet på skolen, noe som endte opp med at jeg knuste et vindu. Da det knuste vinduet ble oppdaget var ikke jeg en av de mistenkte, noe som endte opp med at en annen elev ved skolen fikk skylden. Jeg kjente på en dårlig samvittighet, likevel turte jeg ikke å stå frem.
Det hele endte med at den eleven som ble beskylt for dette havnet i ganske mye trøbbel med både skolen og sine foreldre.
- FLEIP.

TYV - Da jeg var på overnatting hos min bestemor gjorde jeg noe jeg i dag angrer veldig på. Min bestemor hadde nemlig et ganske stort smykkeskrin stående på nattbordet sitt. Inni dette smykkeskrinet hang det mange glitrende smykker av stor verdi. Jeg var så misunnelig på smykkene hennes at jeg kom til å putte ett vakkert, glitrende gullsmykke i lommen min. Etter en ukes tid angret jeg veldig, særlig etter at mamma oppdaget smykket på rommet mitt. Jeg måtte da gi min bestemor smykke tilbake, noe jeg var veldig redd for da samvittigheten virkelig stakk i meg.
- FLEIP.


KVELDSSHOWET - Min bestemor bodde i ett ganske tettbygd boligfelt, noe som utgjorde at gjennom hennes kjøkkenvindu kunne man se rett inn i stuen til naboen. Naboen hadde nylig fått seg ny kjæreste, det nyforelsket paret var vel mildt sagt ivrig i sin seksuelle verden av het romantikk. Noe som gjorde oss alle veldig nysgjerrig.
Det hele utspilte seg i at meg, min tante, min onkel og min bestemor sto med kikkert i kjøkkenvinduet for å få med oss «kveldsshowet» som vi kalte det. Vi var heller ikke de eneste naboene som sto i vinduet med kikkert, de andre husene i nærheten fulgte også med i fra sine vinduer for å få med seg dette «kveldsshowet» som ganske raskt ble beryktet i nabolaget.
- EN PINLIG FAKTA.

NYTTÅRSTYV - Det var nyttårsaften og naboen hadde nylig satt ut skoene sine til lufting, noe som virkelig trengtes om jeg skal være helt ærlig. Disse skoene bestemte meg og min venninne oss for at vi skulle ha det litt morsomt med. Vi valgte derfor å ta skoene med oss hjem. Planen var egentlig å levere skoene tilbake allerede samme kveld, noe vi glemte. Vi hadde gjemt skoene til naboen hjemme hos henne på soverommet. Der lå dem trygt, slik at ingen skulle finne dem. Og jammen lå dem ikke trygt der i ett helt år.
Japp, du leste riktig i ett helt år lå skoene på rommet til venninnen min. Først på nyttårsaften året etter kom vi på disse skoene og fikk raskt dårlig samvittighet for at vi hadde hatt dem så lenge. Da bestemte vi oss for å skrive en lapp til naboen og legge den opp i skoen. Ikke for å fortelle om stønte vårt, men fordi vi følte vi måtte si noe. På lappen skrev vi «godt nyttår, og takk for det gamle».
- FAKTA.

SAMLEMANI - Da jeg var mindre hadde jeg skikkelig samlemani, alt jeg kom over så jeg en nytte i. Da også stumper av røyk og sigarer. I mitt hode hadde jeg en plan om å fylle en hel søppelsekk med røyk og sigar stumper. Dette slik at jeg kunne bygge meg en gigantisk røykhytte i hagen. Jeg hadde planene ganske klare og visste nøyaktig hvordan jeg skulle få disse stumpene til å henge seg fast og bli en solid røykhytte. Jeg skulle nemlig benytte meg av superlim, også skulle jeg «mure» disse stumpene sammen slik at veggene skulle tåle at det begynte å blåse ute. Vel, denne drømmen ble det «dessverre» ingenting av, da jeg forsøkte å skjule disse stumpene inne på rommet mitt under sengen min. Det stinket røyk og kvalme over hele soverommet mitt. Jeg kan love deg at mamma ikke var blid på meg under dette stønte.
- FLEIP.

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
fikk rett på noe 😊nouw.com/livetmitt93
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229