FIFTY SHADES OF MOM LIES

Ikke lyv til mamma, viss du lyver blir tungen din svart. Sitter mammaen og forteller mens hun støtt og stadig lyver. Ja, eller unngår å fortelle sannheten. Sannheten om at vi egentlig har batterier til den bråkete bilen som skaper hodepine bare man sender ett blikk på den. Vi har faktisk en hel skuffe full av ulike batterier, men det snakkes ikke om. Jeg smiler og sier «neste gang mamma skal på butikken så skal jeg prøve å huske og kjøpe nye batterier til bilen din». Vi foreldre kommer stadig med løyner til barna våre, dette samtidig som vi forsøker å hindre barna våre i å komme med løyner. Det er ikke pent å lyve, sier vi. Likevel gjør vi akkurat det samme selv, vi lyver til barna våre og forventer å få sannheten tilbake. Litt merkelig i grunn. Likevel gjør vi det. Jeg også, jeg har aldri gitt så mange løyner i mitt som det jeg har gjort etter at jeg ble mamma. Her kommer mine mest brukte løyner til min sønn.

JEG SIER IKKE DETTE EN GANG TIL – Barnet ditt har bestemt seg for å overhodet ikke lytte til noe du har å si, som mamma kommer du da med den velkjente setningen «jeg sier ikke dette en gang til». God viten i at du faktisk sier det for 10 gang.

TRÅKKER DU PÅ SNEGLEN BLIR DET REGN I MORGEN – En løyn jeg fikk servert som barn og har valgt å holde fast i til mitt barn. Man skal ikke drepe dyr, da uavhengig om det er en snegle eller noe annet.

ØYNENE DINE BLIR FIRKANTET AV Å SE FOR LENGE PÅ TV –Jeg er vel ikke den eneste som har fått denne servert som barn ? Vel, nå som mamma selv forstår jeg godt hvorfor den ble benyttet og bruker den flittig selv når Kasper gjerne ønsker å se litt lengre på TV eller nettbrettet.

PLUKKER DU I NESEN, BLIR NESEHULLET STØRRE – ÆSJ, som jeg missliker nesepilling. Jeg blir rett og slett uvel av å se den lille fingeren grave seg langt inn i nesen, så denne løgnen er vel den jeg benytter meg mest av. Haha. Tenk når nesehulene blir større en nesen, huff nei det er best å holde fingrene unna nesen.

MAMMA HAR ØYNE I NAKKEN – Ikke rør mammas telefon, mamma har øyne i nakken. EY, legg den i fra deg. Det er vertfall nesten sant.

DET ER FARLIG Å BADE RETT ETTER AT DU HAR SPIST – Særlig, men fy søren så mett en mamma kan bli etter et måltid. Da er det godt å kunne slappe av litt etter måltidet.

VI HAR IKKE INTERNETT I DAG
– Litt ondskapsfullt, men man trenger en pause en gang i blant fra dette internettet.

DE HAR IKKE KETCHUP PÅ DRIVE THRUS – En hektisk dag hvor ferdigmat står for tur og maten bare skal spises i bilen. Da er det godt de ikke har ketchup på drive thru. Haha. Bedre å være føre var, alle mammaer vet vel hvordan bilen kommer til å se ut etter den lille har fått ketchup i sin makt.

Liker

Kommentarer

andreacharlotte
andreacharlotte,
Haha så morsomt innlegg! 😊nouw.com/andreacharlotte
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229