Ett uønsket barn på samvittigheten

Det finnes mennesker som ville gjort hva som helst for å kjøpe små klær, kjøpe bleier og synge natta sanger til et lite barn. Holde de små hendene og beundre den lille skapningen for akkurat den lille personen den lille skapningen er. De ville sagt at når du sover så ser du ut som en liten engel. Moderne teknologi har frarøvet mange fedre å se sitt barn, oppleve sitt barn. Ja, det finnes de fedrene som ønsket barnet som kvinnen kunne svelge en "enkel" tablett og frarøvet livet til. Hvorfor er aldri fokuset på dem? Jeg mener de fedrene som ønsket barnet, de fedrene som ønsket å ta all omsorg alene. Joda, det er kvinnens kropp, men en kvinne kan velge å beholde et barn mot fedres vilje og fedrene må da leve et liv med et uønsket barn på samvittigheten. Ja, det finnes kondomer, det finnes p-piller og anen prevensjon og det er like mye kvinnens skyld som mannens skyld i et uønsket svangerskap. Men jeg mener når det først har blitt et foster ut av det, så er det begge foreldrene sin oppgave å stå i det. Jeg sier ikke at jeg er imot abort om dette et sterkt ønske fra begge sider, men hva om den ene ønsker barnet og ønsker å ta all omsorg. Hvem er det da som bestemmer, er det bare kvinnen som skal bestemme når et barn er ønsket eller uønsket ?

Personlig synes jeg dette er et vanskelig tema, et tema som kanskje skulle vært litt mer oppe i dagens lys. Kan kvinnen nekte en mann et barn ? Kan en mann tvinge en kvinne til å beholde barnet ? Hva er rett, hva er galt ?

Liker

Kommentarer

livetmitt93
Anleggsfrue
Anleggsfrue,
Kan nok være mye meninger om hva som er riktig og ikke i en sånn seting! Men jeg mener uansett så er man to om det og begge bør ha like mye de skulle sagt, du har jo også de fedrene som ønsker å ha en del av livet til sitt barn, men som mor nekter det er jo ikke riktig det ell! Viktigste er vel at det ikke går ut over barna og at de konmer først! nouw.com/anleggsfrue
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229