ENDELIG KOM REGNET !!

Litt kjedelig egentlig. Det er jo ett skikkelig høsttegn, altså dette plaskende regnet som pisker mot stuevinduet vårt i dag. Likevel så var behovet der, vi trenger faktisk en hel del regn akkurat nå.
Ute er det så tørt, så alt for tørt her i vakre Lofoten.
Den frodige, vakre naturen vår er overhodet ikke den samme lengre, luktene er ikke de samme lengre. Litt merkelig egentlig hvordan tørket kan påvirke naturen såpass mye.
Vel, med regnet piskende mot stuevinduet, har vi i dag valgt å tilbringe dagen inne. Dette til tross for at jeg helt ærlig må innrømme at det fristet veldig å ut i regnet. Det gjør nesten litt vondt å si det, men jeg har faktisk savnet regnværet. Jeg vet jeg kommer til å angre på det, men akkurat i dag var det faktisk deilig med skikkelig regnvær !

Dessuten har jeg alltid vært fascinert av regnet. Jeg synes det er både spennende og ikke minst interessant hvor ulike regndråpene er, dette samtidig som dem ser helt like ut.

En skikkelig inne dag ble det likevel, det trengte jeg egentlig !
Før sommerferien startet jeg nemlig med ett prosjekt inne på soverommet til Kasper, ett prosjekt jeg ikke tørr å påstå at jeg har kommet meg veldig langt med. Likevel så kommer det seg !
Meg og Kasper holder nemlig på å oppgradere soverommet hans fra småbarns rom til storguttsrom. Noe jeg ikke kan gjøre uten hans innspill.
Vi har nå fått laget vår helt egen og unike bokhylle, samt fått hengt opp en del knagger til kostymer. Det går sagte, likevel fremover og storguttrom det skal det bli !
Neste prosjekt på soverommet hans er å finne en hylleløsning som vi kan henge over knaggene. Dette slik at tilbehøret til kostymene kan være like i nærheten. Det er litt godt å ha ett sånn prosjekt som vi sammen kan pusle litt med. Kasper er en ivrig hjelper og går over alle skruer med lekeverktøyet sitt når dem er på plass. Så han er virkelig med på absolutt alt!

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
søt frosk 😊nouw.com/livetmitt93
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229