ENDELIG HJEMME

Skal si det var deilig å våkne opp min egen seng i dag, riktig nok trøtt og sliten. Likevel hjemme !
Det var helt magisk å kunne slippe tanken på å hive i seg frokost for så å pakke og sette seg i bilen. Jeg var fast bestemt på at i dag skulle jeg overhodet ikke sette meg inn i den bilen, selv ikke når vi skulle på butikken for å handle. Jeg er rett og slett så lei av kjøring og bil nå, at jeg tror den skal få stå en stund nå.

Kasper løper rundt i huset og er i ren lykkerus over å se igjen alle lekene sine, det flyter i hele huset. Noe det skal få lov til akkurat i dag.
Jeg skal pakke ut av bilen å få tingene våre på plass, mens pappaen skal ta seg av Kasper. Så lykkelig jeg er akkurat nå. Det er nærmest ren luksus å få lov til å pakke ut av bilen, legge på plass alle tingene våre uten forstyrrelser. Senere i dag skal jeg besøke min bestemor, som jeg gleder meg til å se henne igjen. Til vanlig bruker jeg å besøke bestemoren min vertfall en gang om dagen, det er ikke så lenge jeg bruker å være der. Men det er godt å se til at hun har det bra, det er viktig for meg.
I dag er planen å være hos henne litt lengre, vi har så mye å snakke om. En hel sommer faktisk.
Kasper skal være hjemme hos oss med pappaen sin, de har planer om å bare leke sammen. Kasper har så mye nytt og vise pappaen sin, deriblant ett helt nytt soverom som pappaen aldri har sett tidligere. Jeg kan tenke meg til at de to har mye å snakke om, mye å oppleve sammen.

Etter noen timer med fiksing rundt i huset, lek og besøk valgte vi å ta oss en skikkelig gåtur i den vakre naturen som Lofoten har. Åh, som jeg har savnet naturen vi har her.
vi valgte å ta oss en tur i skog og mark for å få beveget oss skikkelig etter all kjøringen, med oss hadde vi en pose hver. I den plukket vi bær og koste oss en hel del.
Det er så mye å oppleve, i dag fikk vi til og med oppleve å se en rev som lå i hiet sitt. Det har jeg aldri opplevd tidligere. Altså jeg har sett en rekke revehi, men alltid tomme. En opplevelse for oss alle !
Vi fant også en rekke gode bær, deriblant min favoritt nemlig multebær. NAM !

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229