ENDELIG ER DEN HER IGJEN !

Da satt jeg her igjen, litt merkelig i grunn.
Kasper har lagt seg for lenge siden og er allerede langt inne drømmeland, da etter noen runder med å «liste» seg over soveroms gulvet for å fylle opp sengen med leker. Helt typisk, haha !
Sengen skal helst være så full av leker at han snaut får plass til seg selv, samtidig som han nekter for at det er ubehagelig å ligge slik. Ut ifra han selv, så er det best å sove med senga full av leker for da blir barn fortere trøtt. Unnskyldningene er på plass her !

Det er stille her i huset nå, helt stille faktisk.
Helt ærlig så kan jeg ikke minnes sist det var så stille rundt meg, jeg kan faktisk høre mine egne tanker. Etter en måneds sommerferie omringet av venner og familie døgnet rundt, hadde jeg nærmest glemt at man faktisk kan høre sine egne tanker. Altså ikke misforstå meg, jeg har virkelig storkost meg med alle de flotte menneskene mine rundt meg. Det har vært en helt magisk opplevelse å oppleve så mange gode mennesker, samtidig så må jeg innrømme at det og ikke ha så mye som 2 minutter for seg selv. Ja, det er litt på godt og vondt om du forstår ?
Vel, nå sitter jeg er i min egen stillhet som jeg så sårt har savnet gjennom sommerferien, helt alene sitter jeg i stuen og kjenner på alle slags merkelige følelser som fyller seg i kroppen min. MAGISK !
Det å endelig få litt tid hvor jeg kan være meg selv, helt uten avbrytelser eller hensyn å ta det skal jeg nyte hvert eneste sekund av. Det gir meg nærmest en følelse av luksus.
Nå er det riktig nok ikke sikkert at jeg tenker det samme om denne stillheten om en måned eller to, men akkurat nå er det akkurat dette jeg har behov for, altså det å være litt for meg selv.
Jeg har fått pakket ut av koffertene, lagt alt på plass og gjort huset klart for at hverdagen er tilbake. I det små har jeg til og med påbegynt å innføre hverdagsrutinene våre igjen. Ja, litt henger jeg riktig nok etter, men det er bare med småting.
Så nå skal hverdagen nytes, det skal nytes at vi endelig er tilbake til VÅR hverdag, våre rutiner og vårt liv. Altså jeg storkost meg med sommerferie, venner og familie, noe jeg virkelig setter pris på at jeg har fått oppleve denne sommeren. Likevel er det noe magisk med det å faktisk ha sin egen stillhet rundt seg, når det har vært så mye gjennom hele sommeren.
HVERDAGEN ER VIRKELIG VELKOMMEN TILBAKE !

Liker

Kommentarer

Anleggsfrue
Anleggsfrue,
Godt at man kan nyte stillheten og det er godt å komme inn igjen i rutiner 🌸nouw.com/anleggsfrue
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229