En uke med besøk

Den 16 Mai fikk vi et etterlengtet besøk av min kjære lillesøster og mitt tantebarn Ine Sofie. Det har nesten rukket å passere ett år siden sist vi møtte dem, da de bor på Sørlandet og vi i Lofoten.
Så det og kunne få muligheten til å tilbringe en hel uke sammen med disse, ja det var helt fantastisk.

Nå kom de riktig nok på et hektisk tidspunkt av året, med bursdager og 17 Mai feiring. Likevel vil jeg si at vi kunne ikke hatt en bedre uke. Joda, vi kunne kanskje vært foruten sykt barn opp i det hele, men vi kom oss gjennom den prosessen også.
Uken ble helt topp og barna koste seg masse sammen, og for aller første gang fikk de også muligheten til å faktisk leke sammen. Ine Sofie har siden sist fylt Ett år, og Kasper 5 år.
Noe som gjorde det hele enklere i forhold til hva det var i sommer da de sist møttes. Kasper var mer rolig og forsiktig med henne og lekte mer på hennes premisser en tidligere, samtidig som de sammen kunne bevege seg fritt på stuegulvet og leke med det som i sommer var leker Ine Sofie ikke kunne leke med. Vi tilbrakte en del tid ute, og tilbrakte kun tiden inne da vi ble litt låst med sykt barn.

Meg og min lillesøster fikk endelig muligheten til å snakke skikkelig sammen, noe som er veldig annerledes i forhold til å snakke over telefon. Og kanskje størst av alt jeg fikk endelig være litt tante for mitt tante barn igjen, og Kasper fikk tante kos av sin tante. Så alt i alt, er jeg veldig glad for at de fant ut at de ville komme opp på besøk til oss.
Det har vært en uke jeg sent vil glemme, og det merkes godt at det også var en uke Kasper sent vil glemme. Kasper og Ine Sofie fikk virkelig bli kjent denne gangen og knyttet ett bånd til hverandre på ett helt annet nivå enn hva Kasper noen gang har knyttet bånd på. Han forsto at de var i familie og var veldig stolt over at han og Ine Sofie faktisk er fetter og kusine, kanskje litt ekstra stolt da han ikke har så stor familie her i Lofoten.
Det å dele leker med henne var ikke noe problem, heller ikke det å gi fra seg favorittbamsen sin til henne utga noen utfordringer. Han forsto at hun var liten og ikke hadde lært seg å dele enda, mens han var så stor at han kunne lære henne å dele. Noe jeg er veldig stolt og glad for at han faktisk utførte, for det er neimen ikke lett å gå i fra å eie alle lekene sine selv og til å måtte dele alt med noen i en hele uke når man nylig har fylt 5 år.

Liker

Kommentarer

trinelisesikkeland
trinelisesikkeland,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229