En "skjermfri" helg

Da var det Lørdag og jeg er ganske sikker på at både meg og Kasper storkoser oss på Hytta, noe vi alltid bruker å gjøre. Vel, som du kanskje forstår har jeg valgt å skrive dette innlegget på Fredagen, dette fordi jeg aldri bruker å ta med meg dataen på hytta.

Det er litt av den friheten jeg ELSKER med å være på hytta, altså det å ikke ha tilgang på annet en telefon. Vi har riktig nok både TV og internett på hytta, men jeg er ikke så begeistret for å benytte meg av noen skjermer når jeg er der. Jeg liker det å kunne lukke meg selv litt ute fra den «vanlige» hverdagen, hvor skjermene befinner seg rundt meg hele tiden.
Det å være borte fra skjermen en hel helg føles virkelig bra, jeg føler meg selv så enormt mye bedre når tilgangen ikke er tilstede. Ja, også er det noe med det at det kun er for 2 dager.
Jeg vet med meg selv at om jeg hadde vært borte fra disse skjermene i en uke, ville nok abstinensene kommet snikende på meg. Jeg er som de fleste andre, ganske avhengig av det å kunne holde meg oppdatert.
Vel, nå har Kasper med seg nettbrettet sitt på hytta, men da ikke som noe underholdning. Kasper bruker nemlig nettbrettet sitt fast 30 minutter hver dag, da han har noen faste øvelser han må gjennom. Dette er da øvelser han har fått anbefalt av fagfolk, og med det så er det ikke øvelser jeg ønsker å legge på hyllen for en helg.

Istedenfor disse skjermene har vi en stor kommode fylt opp med brettspill og ulike typer kortspill. Noe Kasper har blitt en reser på. Han virkelig elsker å spille brettspill, da også kortspill. Favoritten her i huset er kortspillet som heter idiot, men som gjennom Kaspers ører hetet «taper».
Vi kan spille kortspill hele kvelden og bare kose oss med litt godt på bordet, noe som gir meg tilbake blikk på gode barndomsminner i fra jeg selv var på hyttetur.
Jeg er så glad for at Kasper selv ønsker å ta seg fri fra den vanlige «kveldsfilmen» som han er vandt med å se hjemme, og isteden ønsker å spille sammen med mammaen sin. Ah, som jeg elsker hyttelivet !
Jeg virkelig storkoser meg på hytta, noe jeg vet at også Kasper gjør. Flere ganger har han fortalt meg at på hytta så er ikke mammaen så streng, og med det vet jeg at han mener at jeg ikke er så streng med leggetiden. På hytta får han nemlig ofte være våken en ekstra halvtime, da den lille luringen har lagt strategi om at han alltid velger å spille UNO før han skal legge seg. Ett spill som ofte varer i evigheter når vi spiller det. Ja eller Yatzy !

Ønsker deg en fin helg !

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229