En siste dag i Kristiansand

Da var vi allerede kommet oss til den siste dagen vår i Kristiansand. Både meg og Kasper har virkelig kost oss sammen med hele gjengen. Det er nesten litt trist å tenke på at vi allerede er her, altså på vår siste dag.

I dag skal meg og Kasper passe Ine Sofie hele dagen, noe jeg virkelig ser frem mot. Vi skal ta oss en skikkelig runde på alle lekeplassene som finnes i området rundt her. Det har jeg nemlig lovet Kasper og Ine Sofie. En skikkelig leke dag.
Vi har kjørt litt rundt i bilen og stoppet på hver eneste lekeplass, selv om jeg må innrømme at jeg tror favoritt lekeplassen til de to små var i Vennesla, noe som egentlig ikke var planlagt. Likevel noe som virkelig var koselig. Da særlig med tanke på at jeg selv har gått på videregående der og bodd der i 3 år. Det var også her jeg bodde gjennom hele svangerskapet mitt, samt den første tiden etter at Kasper kom til verden. Så det var rett og slett merkelig, samtidig litt godt å være her igjen.
Barna løp rundt og smilte fra øre til øre, samtid som dem begge to raskt fikk seg nye venner i leken.
Selv deltok jeg i leken så langt jeg fikk lov, før Kasper kastet meg ut fordi jeg ikke var morsom nok som han selv sa. Haha.
Etter en skikkelig leke dag bar turen hjem igjen, for litt middag og ekstra kos før kvelden innhentet oss. Jeg kjente at jeg hadde så lite lyst til å legge barna, vi hadde det jo så koselig. Men så er det noe med rutiner som bare spiser både meg og ungen opp.

I morgen bærer turen videre, da skal vi reise til Skien å være hos Kasper sin pappa. Noe Kasper gleder seg veldig til, ja og jeg da. Det skal bli koselig å møte familien der igjen.

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
Lotte21
Lotte21,
nyt det 😊 ha en fin helg nouw.com/lotte21
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229