EN HJELPENDE HÅND ?

To familier har opplevd en svært rystende hendelse i livene sine, en hendelse så grotesk at ord ikke kan beskrive den smerten familiene føler på. 3 menneskeliv ble brått og ganske brutalt drept i en bilulykke, en bilulykke som muligens ikke hadde funnet sted om sikkerheten var optimal og ikke minst tilstede.

Ulykken fant sted i Svolvær for kort tid tilbake, 3 personer satte seg inn i en bil. 3 personer fra to ulike familier. En familiefar til 4 småbarn i 30 årene, en tenåringsjente og hennes mor som også var i 30 årene befant seg i bilen. Hendelsesforløpet er fremdeles bare spekulasjoner og rykter, noe jeg ikke ønsker å henge meg opp i. Det vi vet med sikkerhet er at denne bilturen ikke gikk slik den skulle. Menneskene i bilen kom seg aldri frem til målet dem hadde satt seg med kjøreturen sin.
Bilen havnet i vannet og sank til havets bunn. Det var flere vitner tilstede til denne grusomme hendelsen. Flere som hoppet ut i vannet i et forsøk på redde personene i bilen. Under vann var det dårlig sikt og bilen hadde sunket for langt ned til at det var for risikofylt for amatører og dykke etter menneskene. Etter ca 20 minutter ble dem hentet ut av bilen og fraktet til sykehus. En lang stund å holde ut under vann. Familiefaren i 30 årene og tenåringsjenta ble etter kort tid erklært død, mens damen i 30 årene som også var moren til tenåringsjenta lenge befant seg i en kritisk tilstand før også hun døde. Tilbake sitter 2 familier knust.
To familier har mistet sine kjære, en familie mistet mann og pappa. En annen familie mistet mamma, og søster. Damen i 30 årene var alenemor for sine barn, nå sitter flere barn igjen alene uten mammaen og søsteren sin. Ord blir fattig i slike stunder.
Etter denne tragiske ulykken som fant sted ved Svolvær fergeleie sitter to familier i sorg, en sorg så bunnløs at man ikke vet hvilken måte man kan bidra med hjelp til familiene. Jeg vet at penger ikke kan hjelpe familien med å få tilbake sine kjære, likevel kan det være en god støtte for familiene å ikke måtte tenke på økonomi en slik stund. Så har du en sum du ser deg rå til å støtte to familier i sorg med, så kan du støtte dem ved å donere penger
HER. Det trenger overhodet ikke å være store summen, om du så bare har en krone. Ja, så hjelper den kronen.

Liker

Kommentarer

livetmitt93
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229