​ DRØVEL SNORKER OG GRYNTER

Da var vi her igjen godt plassert i sengen med dataen på fanget. Huff, så dum jeg er som trodde at jeg skulle klare å finne roen i senga med dataen. At jeg aldri lærer. Altså helt seriøst jeg blir bestandig liggende akkurat litt for lenge våken til at jeg får en god natt søvn om jeg har med dataen, og det vet jeg så altfor godt. Likevel gjør jeg det. Ah, så irritert man kan bli på seg selv. Sånn som nå, jeg var akkurat i ferd ved å skru av dataen og ta frem kveldens bok før jeg så skulle finne drømmeland. Istedenfor så sitter jeg og skriver ett blogginnlegg, ett innlegg jeg overhodet ikke hadde plan om å skrive. Ikke har jeg noe fornuftig å komme med, ei heller noen spesielle tanker jeg føler at jeg bare må dele. Haha, er det ikke typisk ?

Nei, det blir vel en lang natt om jeg kjenner meg selv. Ja, for vær du sikker at jeg etter å ha publisert dette innlegget så ender jeg opp med å se på enten sumo eller netflix. Ah, jeg kjenner frustrasjonen min bare bygge seg opp. Ja, fordi det er nettopp det jeg kommer til å gjøre. Jeg fikk nemlig i skrivende stund veldig lyst til å finne ut hvordan det går med favorittserien min. Typisk meg.
Jeg som egentlig bare har mest lyst til å legge meg, telle sauer og havne raskt inn i min faste drøvelsnorking og grynting. Haha. Ja, eller drømmeland som andre sier.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229