DETTE VISSTE DU IKKE OM MEG – 10 Familie fakta

Av person er jeg det som går under beskrivelsen familiekjær, familie for meg betyr alt. Da også inkludert den familien jeg selv har skapt (venner). Det at familien min er viktig for meg, er overhodet ingen hemmelighet. Jeg setter virkelig pris på det nære båndet jeg har til familien min, de er virkelig best. Her kommer 10 Familie fakta.

1. Jeg foretrekker en familiekveld med film, godterier og brus, fremfor en kveld ute på byen. Det å sitte i sofaen en tidlig fredagskveld sammen med Kasper og se på Istid 2 for femte fredagen på rad, det gir meg en lykke i hjertet. Aldri om jeg ville byttet det bort, det kommer en dag hvor Kasper ikke ønsker å se på film sammen med mammaen sin. Så denne tiden den skal jeg nyte !

2. Jeg er oppvokst som eldst i en søsken flokk på 3, der hvor jeg har en helsøster og en halvbror. Vi har alle tre et sterkt bånd til hverandre og kan snakke sammen om alt. Jeg tror faktisk ikke jeg har delt så mange hemmeligheter med noen, som det jeg har gjort med søsknene mine. Da selvsagt ved enkelte unntak. Haha !

3. Jeg er enormt knyttet til min bestemor, det båndet vi har sammen kan ikke beskrives. Sammen med min bestemor kan jeg snakke om nesten alt. Jeg vet nesten ikke om noe som er mer koselig enn å sitte hjemme hos min bestemor og bare la timene fly inn i gode samtaler om alt og ingenting.

4. Jeg har i voksen alder knyttet ett sterkt bånd til min mamma. Vi er faktisk utrolig like både i tankegangen og utføringer av daglige hverdagsoppgaver. Hadde noen sagt til meg at jeg kom til å ligne på mamma, slik som jeg faktisk gjør i dag når jeg var 14. Ja, da hadde jeg nok havnet i en kraftig latterkule !

5. Jeg har en form for søskenforhold til tanten min, hun er kun 2 år eldre enn meg så det er kanskje ikke så merkelig at vi har et annerledes og nært forhold til hverandre. Vi er oppvokst sammen og har bestandig vært gode venner, ja for uten de gangene vi har kranglet slik som søsken ofte kan.

6. Jeg har faktisk aldri hatt en eneste konflikt, krangel eller diskusjon på noe som helst negativ måte med min lillebror. Nå er riktig nok min lillebror 8 år yngre en meg, så det har kanskje noe med aldersforskjellen å gjøre ?

7. Jeg setter virkelig stor pris på alle vennene mine, vi er en liten kjerne som virkelig står hverandre nære. Jeg elsker de gangene vi kan dra ut på Cafe og bare nyte en kaffe sammen, med gode samtaler på kjøpet. Vi deler den samme humoren og har mye moro sammen med den. Vi har kanskje en litt sær humor, en humor som ikke alle forstår. Likevel en humor som jeg virkelig ELSKER, haha !

8. Jeg ELSKER mammalivet, dette til tross for at mammalivet selvsagt også innebærer tøffe perioder. Likevel kan ikke de harde og tøffe dagene veies opp mot en varm klem, eller ord som «mamma jeg er glad i deg» og «mamma jeg elsker deg». Mammahjertet mitt banker virkelig for det livet jeg har sammen med sønnen min, og jeg digger hvert sekund av det livet vi har sammen <3

9. Jeg setter enormt stor pris på de små tingene, som tegninger Kasper tegner og pynt han lager. Hjemme hos meg har vi en stor luftet krukke med skatter Kasper har funnet ute i naturen. En krukke som står fremme, fordi jeg er enormt takknemlig for alle de små gavene han gir meg. Da uavhengig om der er en fin pinne, ett skjell eller en gråstein. Tanken hans var på meg da han fant disse, og det gjør meg lykkelig !

10. Jeg setter pris på den hektiske hverdagen vår, jeg trives med familielivet og liker på en måte den «jakten» etter å finne noen få sekunder eller minutter for meg selv. Det gjør de sekundene eller minuttene helt magisk og ikke minst verdt jakten.

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
fint innlegg 😊nouw.com/livetmitt93
Anleggsfrue
Anleggsfrue,
Så gøy å lese litt om deg😊nouw.com/anleggsfrue
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229