DETTE BØR DU VITE FØR DU SENDER NAKENBILDE !!!

Du har garantert hørt om utrykket «sende nudes». Kanskje du til og med har fått noen nudes selv av noen. Ja, eller til og med sendt noen selv.
Det du kanskje ikke vet om å sende nudes er at det er langt mer skummelt enn hva du tror. Det kan faktisk skape trøbbel for deg. Så før du trykker på «send», bør du kanskje tenke over det. Her kommer noen gode tips til deg som har tenkt å sende nudes. Det vil med det ikke si at jeg anbefaler noen å sende nudes. Likevel så vet jeg at nudes ikke er til å unngå at blir sendt, så da er det greit med noen gode tips til hvordan man kan sende nudes på en tryggere måte.

ALDRI SEND NUDES FORDI DU FØLER DEG PRESSET – Viss du bærer ett lite snev av tvil over bildet du er i ferd med å sende, så ikke send det. Det skal ikke være noe press rundt det å sende slike bilder. Viss den personen som venter på bildet sier «kan du ikke bare sende, det vil knytte oss nærmere» eller «send med en nuds, så blir jeg glad». Dropp personen. Finn noen andre, som ikke krever slike bilder av deg. Det er akkurat som med SEX, du skal føle deg komfortabel med å gjøre det.

VÆR TRYGG PÅ DEN PERSONEN DU SENDER TIL – Altså jeg anbefaler virkelig ikke å sende nakenbilder. Likevel ønsker jeg at du skal gjøre det tryggest mulig. Så vær trygg på den personen du velger å send til. Du bør absolutt kjenne den personen, vite hvem personen er. Ikke send slike bilder til noen du er redd for at kan sende det videre til andre. Ja, eller ta hevn på deg i fremtiden.
Viss du er trygg og føler deg komfortabel med å sende bildet av kroppen din så må du selv kjenne på om det er riktig. Men er det ett lite snev av usikkerhet. Så ikke send det bildet.

GJØR DEG KJENT MED REGELVERKET – Du kan aldri være for trygg, så gjør deg kjent med regler som omhandler nakenbilder. Les deg opp og ta dem til deg. Hvilke rettigheter har du på hjelp om noe skulle gå galt ?

ANONYMISER BILDENE – Gjør bildene så anonyme som mulig, slik at det ikke er enkelt å spore dem opp mot deg. Ikke send nakenbilde med ansiktet ditt involvert i bildet.
Ta bildet med minst mulig hint til at det er deg bildet er av. På den måten er du litt tryggere om bildet kommer på avveie. Da kan ingen sette fingeren på at det er akkurat deg som er på det bildet.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229