DET KJENNES PÅ KROPPEN

I dag kjenner jeg det på hele kroppen, noe jeg ikke har følt på lenge. I grunn litt merkelig, men samtidig litt godt. I dag kjenner jeg på hele kroppen at det faktisk er litt sånn BLÆ med Mandag.
Altså, du aner ikke hvordan jeg har søkt etter denne følelsen helt siden sommerferien, så litt godt var det å kjenne på at hverdagen virkelig er tilbake. Jeg digger det !

I dag har litt forskjellig i planene mine, blant annet skal jeg til fysioterapeuten min. Det ser jeg virkelig frem mot. Jeg føler at vi har begynt å bevege oss inn på riktig kjør igjen, litt tungt er det, men det skal det jo være. Det er faktisk godt å kjenne det på kroppen, altså at den arbeider.
vi har nå fått satt opp ett program videre for denne måneden også får vi se hvordan både jeg og kroppen håndterer det. Spennende.
I dag kommer de også noen som skal hjelpe til i huset med røyskatten som har kost seg. Ja, eller som koser seg i kjelleren. Så det blir spennende om dem får tak i den lille inntrengeren, og ikke minst om de får den ut av huset. Huff, synes det er så ekkelt å vite at det er en røyskatt inne i huset, det gir meg frysninger langt nedover ryggen og ikke minst et tankekjør over hva jeg skal ta meg til viss den kommer seg inn i selve huset. Altså jeg liker å støte på dyr i naturen, men ikke inne i mitt eget hjem. Da synes jeg raskt det kan bli litt skummelt, med tanke på at det er mitt hjem. Dessuten så gjør dem fra seg overalt, noe som skaper lukt. Ja, og for å ikke snakke om alt dem kan finne på å dra med seg inn i huset. Nei, jeg liker det overhodet ikke. Lett skal det ikke være, men man får jo bare ta tak i det hele også regner jeg med at alt løser seg etter at de har vært her i fra skadedyrbekjempelsen.

Liker

Kommentarer

TinaYoungHansen
TinaYoungHansen,
Deilig å komme igang som du sier. Jeg er også veldig glad i hverdagen og litt rutiner. Føler jeg har mer kontroll. Fysio er kjempebra!!! nouw.com/tinayounghansen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229