Denne helgen

Denne helgen er en helg jeg vet at både meg og Kasper har sett frem mot ganske lenge, nemlig helgen for skikkelig avkobling. Nå har det faktisk vært noe hver eneste helg helt siden Mai måned startet, så det at vi bare skal kose oss vi to. Ja, det blir skikkelig deilig.

Det å finne roen å bare nyte det å være, er noe både meg Kasper virkelig har behov for nå, så denne helgen skal vi reise inn til familiehytten.
Familiehytten vår befinner seg en ca 2 timer unna der hvor vi bor, noe som er helt passe avstand. Hytten har en magisk beliggenhet med havet og fjæra rett nedenfor terrassen, noe som passer oss helt perfekt. Vi er begge to glad i å lete under steinene for å se hvem som bor der, og ikke minst så er det enormt spennende å studere de små skapningene i en gjennomsiktig bøtte (alt blir selvsagt sluppet ut igjen).
Hytten vi har ligger også rett utenfor en annen liten bygd, så det er alltid mange mennesker å bli kjent med når vi er der. Bygda som hytten ligger like ved er en skikkelig koselig bygd, hvor de har en liten matbutikk med super koselige ansatte.
Nei, det er ingen tvil om at dette er en plass vi trives med å være, da selv om det har blitt en stund siden sist vi var her. Kanskje er det nettopp det som gjør det så koselig å være der ?

På hytta har også Kasper sin helt egen verktøykasse med ordentlig verktøy i, noe som virkelig blir utforsket med. Det er så deilig å bare kunne ha en sånn plass, altså en plass hvor vi kan gjøre litt andre ting enn hva vi finner til hjemme.
For min del synes jeg det er deilig å sitte i stua på hytta om kvelden å bare nyte den vakre utsikten vi har fra stuevinduet, samtidig som jeg kanskje legger en kabal og har på litt bakgrunnsmusikk.
Det er litt sånn man ikke finner anledning eller roen til hjemme.
Hjemme finner man alltid noe som «må» gjøres. Det er alltid en maskin med klær som må tas, en oppvaskmaskin som ryddes eller ett gulv som må vaskes. Det blir liksom ikke helt det samme.
Nei, nå kjenner jeg virkelig at jeg gleder meg til å hente Kasper i barnehagen å sette kurs mot hytta !

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229