DEN NAKNE SANNHETEN

Jeg har lovet meg selv å aldri ta opp negative situasjoner som pågår i nåtid på bloggen, ett løfte jeg også har tenkt å stå fast ved. Likevel, ett løfte jeg kjenner at er ved bristepunktet.

Hadde det ikke vært for at en enkelt person ville følt seg uthengt av denne situasjonen så hadde jeg lagt alle kortene på bordet. Altså den situasjonen som nå har oppstått er så ille at den ikke en gang hadde kommet seg inn i manuset på Hotel Cæsar. Det sier vel litt.
Selv vil jeg ikke påstå at situasjonen har gått direkte utover meg, fordi det føler jeg overhodet ikke at den har gjort. Det er andre situasjonen har gått langt mer utover. Noe som er trist.
Heldigvis begynner solstrålene å skinne gjennom mer og mer for hver dag som går, noe som hjelper på. Denne situasjonen knytter familien enda sterkere sammen, vi står sammen og støtter opp om hverandre. Noe som for meg føles godt.
Vi klarer nå å finne latteren i hverdagen over små ting som kanskje ingen andre enn oss legger merke til at eksisterer rundt oss. En behagelig følelse, altså det å kunne dra på smilebåndet og faktisk le litt sammen fordi vi ser det samme. Hva er vel bedre enn å være omringet av mennesker som forstår deg, mennesker som har sett og opplevd det samme som deg ?
Det er ikke første gangen en situasjon som denne oppstår, det vil heller ikke være siste gangen en situasjon som denne oppstår. Det er jeg helt sikker på.
Da gjelder det å ha de riktige menneskene i sin nærhet, de menneskene som forstår situasjonen på samme måte som deg selv. Det å få forståelse skaper en helhet, en helhet som ikke kan brytes eller ødelegges på noe som helst måte. Det er en behagelig følelse å ta med seg videre. Vi er heldige, fordi vi har hverandre i en situasjon som denne. Det er det ikke alle som har.

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229