Da reiser vi på Ferie !!!

Klokken 07.00 i morgen legger vi ut på årets sommerferie. Som vi gleder oss !
Bilen er pakket med kofferter, leker og annet som man kan få nytte av i ferien. Vi legger nemlig ut på skikkelig bilferie fra Lofoten til Kristiansand.
Noe vi de siste årene har gjort, da det er noe både jeg og Kasper trives med. Jeg er virkelig glad for at Kasper er utrolig glad i å kjøre bil og ikke minst at han er en kreativ gutt som aldri har det kjedelig på disse lange kjøreturene vi får.

I år blir det riktig nok ikke helt som det pleier, da med tanke på at vi på tur ned til Sørlandet ikke reiser alene. Vi reiser sammen med pappa og familien, noe jeg tror vil bli både morsomt og koselig for oss alle sammen.
Jeg kjenner også at jeg gleder meg til å slippe å kjøre sørover med GPS. Det skal virkelig bli en befrielse. For er det noe jeg virkelig hater. Ja, så er det denne GPS en. Jeg blir rett og slett irritert, da særlig om det dukker opp noen omkjøringer og jeg må begynne å knote med å komme meg på riktig vei. I fjor trodde jeg aldri at jeg skulle komme meg gjennom Trondhjem, da jeg følte vi kjørte i en evighetssirkel. Jeg kan ikke telle på en hånd hvor mange ganger vi passerte Stav Hotell. Haha !
Ja, og for å ikke snakke om Oslo. Den GPS en jeg har ønsker bestandig å dra oss inn i Oslo by, noe jeg overhodet ikke liker.
Nei, årets sommerferie kommer til å bli super, det har jeg virkelig på følelsen.
Kasper skal få lov til å sitte i bobilen sammen med resten av gjengen, noe han virkelig ser frem mot. Da særlig med tanke på at de har med seg en gutt rundt samme alder som han selv.
Det skal også bli deilig å reise på en ferie uten noe form for kjørepress, noe det ofte blir når vi kjører. Da med tanke på at vi blir nødt for å bukke hotell, og da også selvsagt komme oss dit for natten. Vel, i år har vi fått lov til å overnatte sammen med resten av gjengen i bobilen. Så det at vi kan kjøre til vi finner ut at nå tar vi oss ett stopp. Ja, det skal bli deilig.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229