BURSDAGSINVITASJON - UVENTET BESØK

Ikke før vi har rukket å pakke ut og komme oss litt på plass, har Kasper fått besøk. Denne gangen ett ganske uventet besøk av sin kjæreste. Åh, som han har savnet henne gjennom hele ferien. Lykken og gleden over å se hverandre igjen, kunne man tydelig se at var gjensidig der de sto og smilte til hverandre i samme shorts i gangen vår.

Kjæresten til Kasper hadde også med seg noe helt spesielt til Kasper, nemlig en invitasjon til bursdag. Kasper smilte bredere enn noen gang da han fikk den gule konvolutten med invitasjonen inni.
Klart han skulle komme, gave skulle han også ta med til henne. Det var helt klart.
Ikke lenge etter at kjæresten var reist hjem, begynte maset «mamma vi må til byen for å kjøpe gave, mamma ho liker sånn, mamma kan jeg kjøpe det i gave til henne».
Jeg kunne tydelig merke at dette var noe Kasper virkelig engasjerte seg i, og lovet han at vi skulle kjøre en tur til byen. Dette til tross for at jeg egentlig hadde lovet meg selv å ikke kjøre noe mer på en god stund, men gave til kjæresten var viktig for Kasper. Klart vi måtte fikse det.
Da vi kom oss til byen, var Kasper ivrig. Han måtte gå igjennom alle butikkene, for han måtte jo finne det fineste de hadde. Jeg stoppet han da han ivrig maste om å innom Vinmonopolet. Haha.
Ellers fikk han gå igjennom både frisørsalonger, Vita og mange andre «unødvendige» butikker. Jeg forsto engasjementet hans, og ikke minst interessen hans i å finne noe han kunne være stolt av. Det var tross alt ingen «hvem som helst» han skulle i bursdag til.
De to har ett ganske nært bånd sammen, og da å ha vært en hel sommer uten henne. Jeg forstår at han ønsker å finne det riktige.
Etter en nøye gjennomgang av butikkene, fant han noe. Litt av «alt», som han så fint sa det. Litt leker, litt klær, ringer og hårpynt. Hadde det ikke vært for at akkurat denne pakken var så viktig for han, ville jeg ha begrenset han mye mer. Det bruker jeg å gjøre.

Liker

Kommentarer

Anleggsfrue
Anleggsfrue,
Så koselig da!❤️nouw.com/anleggsfrue
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229