Barnebursdag 5 år

I år som i fjord var det duket for nok en runde med barneselskap. Årets tema for selskap ble politi.
Vel, en liten vri fra tidligere feiringer ble det, da Kasper alltid har feiret bursdagen sin tidligere enn hva han gjorde i år. I år ble det noe lengre å vente da han hadde invitert to helt spesielle gjester som kom reisene for å feire han med fly fra Kristiansand. Nemlig tanten og kusinen sin.
Invitasjonene ble sendt ut i godtid før selve feiringen etter som at feiringen ble satt til 19 Mai, som var 17 mai helgen. Det var en stolt gutt som vandret rundt i bygda med noen gule konvolutter, som inneholdt den kuleste invitasjonen han hadde vært med på å skrive. Ja, for det var med stor iver han satt og deltok i teksten som skulle skrives på innbydelsene.

Hjemme ble huset snudd på hodet da det var på tide å forberede til barnebursdag, for ikke bare skulle han ha polititema. Nei, han skulle ha fengsel, selfievegg, politikontor og huset fylt med politiballonger. Noe, han også fikk. Det er trossalt ikke hver dag man har bursdag og blir 5 år !

Kakebordet ble fylt med alle Kaspers favoritter. Utseende på bursdagskaken hadde han plukket ut fra ett bildet vi fant på google, og sent bestillingen til bestemoren sin. Stoltheten lyste i øynene hans da han så det ferdige resultatet.

Bursdagsbordet ble pyntet etter hva han selv hadde plukket ut på nettet at han ønsket seg, og resultatet ble visst helt perfekt som han så fint sa det selv.

Selve feiringen gikk over all forventing, barna lekte politi og tyv gjennom hele feiringen. Huset var fylt med latter fra både barn og foreldre gjennom hele selskapet. Det var rett og slett en feiring jeg vet vil sitte lenge i Kasper, og som han fremdeles snakker masse om.
Mammaen synes der imot at det er veldig deilig at bursdag bare feires en gang i året. For er det noe som er sikkert så er det at uansett hvor koselig det er med selskap og feiring. Ja, så kjennes det utrolig godt på kroppen etterpå.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229