​ 6 TEGN PÅ AT DIN PARTNER ER UTRO

Om det finnes noe jeg virkelig misliker, ja så er det utroskap.
Altså helt ærlig, hvilken glede kan man oppriktig føle på ved å vite at man faktisk gjør en tredjepart vondt. Utroskap er ikke annet en smerte for den tredjeparten som blir offeret i en slik situasjon. Jeg blir kvalm over at enkelte mennesker kan ty til slike handlinger. Er du klar for å ut på vift, er det helt greit. Men da må du vel fatte at det første du må gjøre er å komme deg ut av forholdet, eller ekteskapet du befinner deg i. Jeg forstår at det kan ligge en viss spenning i å fly ut på byen for å teste om du fremdeles har draget, likevel forstår jeg ikke hvorfor du er nødt til å dra på byen om du befinner deg i et forhold. Har du en mistanke til at din partner er utro, eller kanskje noen i vennegjengen ? Ja, da har jeg noen gode tips til hvilke kjennetegn du kan søke etter. Her kommer 6 tegn på at din partner er utro.

KRITISERER – Om din partner til stadighet kritiserer deg, eller små hakker på deg. Bør du bli bekymret. Dette er noe partneren din utfører for å selv komme over den gnagende skyldfølelsen som partneren din faktisk bærer på. Da er det mye enklere å legge skylden over på deg.

UNGÅR SPØRSMÅL – Om din partner til stadighet ungår å svare på spørsmål om hvor h*n har vært, kan det være grunn til å tro at det er noen andre i kikkerten. Ofte blir et slikt spørsmål ikke besvart eller veldig rotete fremlagt om det er grunn til mistanke.

PRIORITERING – Om din partner brått slutter å prioritere deg, kan det være grunn til å tro at partneren din har funnet noen andre å prioritere. Dette ville jeg ha undersøkt.
Man prioriterer den man bryr seg om og er glad i.

SELVSTENDIGHET – Om partneren din begynner å bruke «jeg» istedenfor «vi», når fremtiden planlegges. Ja, da kan det bety at partneren din har noen andre h*n planlegger fremtiden med.
Jeg ville også blitt bekymret om partneren din legger planer hvor h*n ikke inkluderer deg i.

SEX – I begynnelsen av et forhold er det ofte mye sex, noe som med årene ofte kan ha en tildens til å dabbe av litt. Om partneren din ikke ønsker å ha sex med deg, kan det være lurt å spørre om h*n får dekket behovet sitt noen andre plasser.

BRYR SEG IKKE – Du synes kanskje det er ille at din partner maser og klager på deg, vel det at partneren din ikke bryr seg om deg. Ja, det er vel hakket verre.
Om partneren din ikke lengre bryr seg om deg, ville vertfall jeg ha bekymret meg.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229