5 Toppblogger jeg leser # del 3

Er det noe jeg aldri kommer til å bli lei av så er det å lese blogger og bare la meg bli med på en reise inn i helt fremmede menneskers liv. Mennesker jeg aldri har møtt, likevel mennesker jeg føler at jeg kjenner veldig godt. Jeg har jo trossalt vært med på en rekke både opp og nedturer sammen med dem. Jeg har støttet dem i valg og jeg har vært uenig med valgene deres. Her har du 5 Toppblogger jeg leser.

nouw.com/elinbergius – Elin opplever jeg som en fantastisk, omsorgsfull og god mamma, samboer og venn. Hun virker så mild og god, samtidig som hun virker ut til å være ei dame som virkelig har beina på jorden. I flere år har latt meg rive med inn i hennes familieliv og forberedelser på det å bli mamma. Jeg har vært med på reisen fra Norge til Sverige og fra Sverige til Norge.
Jeg har lest meg gjennom personlige, sårbare innlegg og innlegg med latter og et snev av humor. Jeg digger det.
Elin deler mye av seg selv og livet hun har som samboer, venn og mamma. Noe jeg liker svært godt. Hun skriver gode tekster som lett river meg med inn i hennes liv. Bildene hun deler er til å bli forelsket i, ofte opplever jeg å ta meg selv i drømme meg bort i bildene hennes.

nouw.com/martaalise – Marta Alise opplever jeg som ei positiv dame, hun deler mye av seg selv og skriver tekster du lett blir revet med i.
Marta Alise deler alt i fra reiser, personlige tekster og tips. Jeg liker bloggen hennes svært godt.

nouw.com/kajamarie – Kaja Marie opplever jeg som ei smilende dame, med fokus på det positivet noe jeg opplever at både går igjen i tekst og bilder. Dette er noe jeg liker veldig godt ved bloggen hennes. Kaja Marie vet hva hun gjør og virker ut til å full kontroll på det hun holder på med. Gjennom bloggen hennes opplever du å få et dypere innblikk i mote og beauty. Jeg elsker det !

nouw.com/maddekk – Madeleine opplever jeg som ei positiv og engasjert dame, hun deler fantastiske bilder !
Jeg elsker stilen hennes og det smittende smile hun bærer. Personlig har jeg aldri opplevd å trykke meg inn på bloggen hennes uten å bære et smil om munnen min. Jeg digger det !
Gjennom bloggen hennes kan man lese seg gjennom mote, beauty, reiser , trening og mye mer.

konatil.blogg.no – Christina er det jeg vil beskrive som en ærlig mammablogger, hun deler de sidene av både det å være mamma og det å være i et forhold på en måte jeg opplever å kjenne meg igjen i. Hverdagen er ikke bare en dans på roser, noe hun får frem på en sjarmerende ærlig måte. Jeg digger det !

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
må inn og sjekke 😊nouw.com/livetmitt93
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229